Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] The Breaker

Bana kalırsa bizim eleman Sun Woo klanının lideri olarak kalıp ilerleyen zamanlarda bu klanın güçlerini öğrenerek ustasıyla savaşmalıydı. Ancak bu seride Goomoonryong kimse tarafından yenilmez gibi bir durum söz konusu. Bu yüzden bu seri bitmez Goomoonryong karizması da kimse tarafından çizilmez. Bir de sonsuz ki muhabbeti çıkardılar. Hiçbir yere varmayan şeyler. Veritas'ın tamana karakter güçlendiğinde bitmesi gibi.

Bana kalırsa bizim eleman Sun Woo klanının lideri olarak kalıp ilerleyen zamanlarda bu klanın güçlerini öğrenerek ustasıyla savaşmalıydı. Ancak bu seride Goomoonryong kimse tarafından yenilmez gibi bir durum söz konusu. Bu yüzden bu seri bitmez Goomoonryong karizması da kimse tarafından çizilmez. Bir de sonsuz ki muhabbeti çıkardılar. Hiçbir yere varmayan şeyler. Veritas'ın tamana karakter güçlendiğinde bitmesi gibi.
Dediğin çok zor çünkü Shiwoon zaten Arts of Black Heaven öğrendiği için diğer teknikleri tam potansiyelde kullanamaz 3. sezonda kullanıyordu ama tam potansiyelini kullanamıyordu. Hatta 2. sezonun sonlarında biri benzinli arabaya dizel yakıt koyamazsın şeklinde benzetme de yapmıştı.

Ya bu elemana 100 top efsanevi ki hapı yedirsende iş yapmaz eleman tırt dövüşcü felan değil bu, benden söylemesi bu Shinwooyu mangaya sadece yakışıklı diye koymuşlar. :D
Hiçbir tekniği tam potansiyeline ulaştıramadan sezon bitti.
Yav bir değil 3 sezon bitti sen daha takım gol atacak diye bekliyorsun. :bilmem:
Yeni sezon gelirse göreceğiz artık tam potansiyelini.:D
Gene dövüşmez o. :of:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık