Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 138 92.6%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 11 7.4%

  • Kullanılan toplam oy
    149
Buradaki yorumlara katılmıyorum. Meave aylardır Homelanderı öldürmek için antrenman yapıyordu ve dikkat ederseniz Homelander Meave ile dövüşmek istemiyordu. Canı yandıktan sonra ciddileşti Homelander ve olay bir kaç dakika içerisinde oldu öyle saatlerce vs falan atmadılar sadece bir kaç dakika dövüştüler.
Homelander en güçlüleri lakin adam Saitama değil öyle herkese tek atıp geçemez.
Homelander, Soldier Boy, Ryan üçgeni kim ne derse desin harikaydı.
Black Noir keşke ölmeseydi en karizma kahramanın öyle ölmemesi gerekiyordu.
 
Maeve'in ölmemesi gerçekten çok saçmaydı. Homelander'a karşı dövüşü güzeldi, o kadar kendi kendine antrenman yaptı ve ölümü göze alarak dövüşüyordu o yüzden Homelander'a o kadar karşı koyabilmesi gayet normal bence.
Black Noir'ın olayı nedense bitmedi gibi hissettirdi.
Sonunda o faşist diye çıkan adamın kafasını patlatmasını beklemiyordum, hoşuma gitti.
 
Çoğu kişininde dediği gibi çok şey oldu ama hiç bir şey olmadı tarzı bir bölümdü. Leş gibi demiyorum ama daha güzel olabilirdi. Ortalama bir finaldi benim için.
Ben Noir'ın geri döneceğini düşünüyorum. İstediğimden değil ama kendisinin işi daha bitmemiş gibi geliyor.
 
Kanal D de yayınlanan 3.sınıf aksiyon filmleri gibi bu ne la... Dövüş efektleri patlama çatlamalar dekorların kalitesizliği hele ki annie nin isa oluş efekti ıyyyyyy... Tüm sezona para dökmüşler bu bölüm için bitmiş gibi. Maeve lgbt ler tarafından kurtarılınca +30 saldırı gücü kazandı. Durduk yere vatansever zayıfladı. Butcher ın aslında ne kadar salak ve g0d0ş olduğunu anladık. Hele MM nin amerikan figürüne amerikayı temsil eden karaktere karşı sen kurtulamadığımız ırkçı faşosun göndermesi(!!!). Çok ucuzdu her şey. Dizi bitti aslında. Hiç birisinde vatanoğlana karşı duygusu kalmadı nötrlendiler. O da oğlunu alıp gitse ki aslında yapması gereken o 4.sezona malzeme çıkmaz lakin paki kadını iktidara getirme mevzusu.... Devlet ilk sezondan beri V den gelen her şeyi inceler iken şimdi hopp kabul ediyor.

2.beğendiğim kısım oldu. 1.si sonda ki lazer. O hareket resmen amerikan halkının silahlara karşı olan duruşunun göstergesi. Korku ile bastırma ve sevgiye dönüşecek iken insanların o dökülen kanı sevmesi yüzlerin değişmesi güzeldi. Bu gönderme işte ucuz değildi. O kadar insanın sivilin vurulması okul baskınları falan fişman ama sudan ucuza satılan silahlar ve onu seven halk.

2. de antony starr a ne kadar ödül varsa verilmeli. Son ana kadar bölümü taşıdı hatta sezonu taşıdı. Şöyle oynadı böyle mimik yaptı demeye gerek yok ödülü ver geç uğraşma...
 
Dizi Trump ve destekçileriyle yine dalga geçmis. Beyaz sarayı basan ökuz adamı bile eklemişler.
Geçilmeyecek gibi değil ama :D

Çoğu kişininde dediği gibi çok şey oldu ama hiç bir şey olmadı tarzı bir bölümdü. Leş gibi demiyorum ama daha güzel olabilirdi. Ortalama bir finaldi benim için.
Ben Noir'ın geri döneceğini düşünüyorum. İstediğimden değil ama kendisinin işi daha bitmemiş gibi geliyor.
Umarım döner ya deep gibi karakterler bile daha iyi işlendi noir sadece 1.5 bölüm falan işlendi
 
Ulan o kadar heyecanlandım bütün gün sabırsızlıkla bölümü izleyeceğim diye bekledim ama hayal kırıklığına uğradım arkadaş bu ne ya :/
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık