Buna soyle bir yorunla gelirim.Butcher kötü bir karakter değil. Adam pazarda çiçek satmıyor ki kimseyi feda etmeyecek şeyler yapsın.
Kötü olması için kendinden önce başkalarını feda etmesi lazım ki bu adam ilk başta ne olacaksa kendisi yapıyor örnek Barut veya serüm kullanma. Kimiko'yu çok severim ama fazla duygusallaştı bilmem nerenin oligarkı için de bu kadar duygu kasacaksa ohuuu, yaptığı iş belli sonuçta. Son bölüm can çekişme sahnesindeki duyarsızlığı hariç ben Butcher için kötü bir an hatırlamıyorum ki onun sebebi de kullandığı serüm olabilir sonuçta Hugie'nin durumu ortada.
Milletin zayıf noktalarını kullanmadan da bu işi yapamaz, rica minnetle nereye kadar![]()
Cevap vereyim buna.Çizgi romanı okuyan biri cevaplayabilir mi?
Homelandarın ölüyor mu ve ölümü tatmin ediyor mu? Çok sinir oldum karaktere.
Butcher da doğru olanı yaptı. MM kusura bakmasın da Homelander'ın çaresi bu adam olabilir ondan sonra bu azmaya başlarsa dahi bunun durdurulabildiğini gördüler. Her halükarda en iyi hamle budur.Hughie bu bölüm doğru olanı yaptı benim gözümde.
3v1 yapıcaklar herhalde ama öteki sezon onaylanmış Homelander yine ölmez. Soldier Boy ölür diğerleri kurtulur bir şeklide. Starlight kurtarır belki. Ek olarak Frenchie umarım salak saçma bir şekilde ölmez. O kadar olaydan kurtuldu bu rus karıya ölürse büyük saçmalık olur.Butcher da doğru olanı yaptı. MM kusura bakmasın da Homelander'ın çaresi bu adam olabilir ondan sonra bu azmaya başlarsa dahi bunun durdurulabildiğini gördüler. Her halükarda en iyi hamle budur.