Butcher'ın çizgi romanda görünüşü bile çok tehditkar.Çizgi roman çok karikatürize. Garth Ennis in süper kahraman nefretinin aşırı çarpık bir hali.
Dizideki Homelander ve Butcher daha sempatik karakterler. Şu anda en oturaklı uyarlanan iş bu sanırım.
Butcher'ın çizgi romanda görünüşü bile çok tehditkar.
Aynen o üzdü beni. Kadroda görünce sevinmiştim.Seri tecavüzcü tipi varHugh fena değil o da Simon Pegg düşünülerek çizilmiş zaten. Hala genç olsa Simon oynardı, baba olarak konuk oyuncu oldu sadece
![]()
Hughie çizgi romanda o kadar ezik değildir diyodum çok daha ezik çıktı ya.Seri tecavüzcü tipi varHugh fena değil o da Simon Pegg düşünülerek çizilmiş zaten. Hala genç olsa Simon oynardı, baba olarak konuk oyuncu oldu sadece
![]()
Seri tecavüzcü tipi varHugh fena değil o da Simon Pegg düşünülerek çizilmiş zaten. Hala genç olsa Simon oynardı, baba olarak konuk oyuncu oldu sadece
![]()
Birde bu var küçüklükten alınıp zulüm görmüş kişi ajitasyonu. Bir kişinin çökük psikolojisi milyonların anasını ağlatmasına seyirci kalıyoruz.ezilen taraf :
![]()
![]()
Homelander'ın böyle biri olması Butcher'ın hayatını ona borçlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Homelander'a hiç bir şey borçlu değil tanrı kompleksine bürünmüş küçük bir çocuk sadece.