Kısmen afalladı sayılır aslında. Kendi çocuğuna dalacakmış hissi verdi Butcher korumasa. Hatta "Onu korumak için mi öleceksin" tarzı bir laf etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Homelander için farklı bir olay gibi geldi bana.1. ihtimal: Homelander'ın maksimum lazer gücünü görmediğimiz için bu bize aşırı güçlü göründü. 2. ihtimal, dediğin gibi doğuştan sup olmasının bir etkisi olabilir. 2. seçenek için, Homelander cesedi gördükten sonra aşırı bir tepki vermedi. Kendinin yapamayacağı bir lazer saldırısını görseydi afallardı diye düşünüyorum.
Dizi ekibinden bir doğru karar dahaÇizgi romanda bedeni normal, dizide sağlam yapmışlar.
Çocuk, güçleri bir nevi doğal olduğu için büyük ihtimalle biraz daha güçlüdür. Aynı zamanda güçlerini kontrol edemediği ve inanılmaz bir öfkeyle dolduğu için gücünü son damlasına kadar kullanmıştır. Etkisinin büyük olmasının nedenleri bunlar bence. Yoksa aynı hırsla Homelander abansa daha kötü bile yapabilir belki. Arada bir güç farkı varsa bile bu fark çocuk olgunlaşmadan çok belli olmaz diye düşünüyorum.Kısmen afalladı sayılır aslında. Kendi çocuğuna dalacakmış hissi verdi Butcher korumasa. Hatta "Onu korumak için mi öleceksin" tarzı bir laf etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Homelander için farklı bir olay gibi geldi bana.
Kısmen afalladı sayılır aslında. Kendi çocuğuna dalacakmış hissi verdi Butcher korumasa. Hatta "Onu korumak için mi öleceksin" tarzı bir laf etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Homelander için farklı bir olay gibi geldi bana.
Black Noir'in alerji olayının sahte olmasını bekledim ama gerçek gibi. Bilerek zayıflığım var izlenimi verdiğini düşünüyordum. Yanıldım.
Çocuğun gücünden zerre etkilenmiyor bence bu sahnede hani öyle bir korkma çekinme ulan nasıl koymuş öyle falan gibi şaşırma yok. Şaşkınlık üzüntü karışık yaşıyor bir şeyler. O değil de o sıfatla biri bana almanca büyü yapmaya kalksa yapıştırırdım direkt lazeri reis iyi dayanmış ne kadar irrite edici bir andı öyle o anasını satayım.Sahneyi şöyle atayım hatırlamak adına.
Bunu sen mi yaptın derken bir tık o izlenimi aldım ben. Ha kimin oğlu tarzı düşünmüş olabilir belki de.Çocuğun gücünden zerre etkilenmiyor bence bu sahnede hani öyle bir korkma çekinme ulan nasıl koymuş öyle falan gibi şaşırma yok. Şaşkınlık üzüntü karışık yaşıyor bir şeyler. O değil de o sıfatla biri bana almanca büyü yapmaya kalksa yapıştırırdım direkt lazeri reis iyi dayanmış ne kadar irrite edici bir andı öyle o anasını satayım.
Çocuk gücünü kullanamıyor ya bir anda bu kadar büyük bir güç ortaya çıkaracağından emin olamamıştır ondan soruyor bence. Çocuk tam bir mal bu arada ama Karl reis minik bir ayar verdi çok şükürBunu sen mi yaptın derken bir tık o izlenimi aldım ben. Ha kimin oğlu tarzı düşünmüş olabilir belki de.