Kaptan Amerika'nın parodisi mi?3.sezon Kadrosuna “Jensen Ackles” da katılmış... “Soldier Boy” karakterini canlandıracakmış...
Kaptan Amerika'nın parodisi mi?3.sezon Kadrosuna “Jensen Ackles” da katılmış... “Soldier Boy” karakterini canlandıracakmış...
Sanırım öyleKaptan Amerika'nın parodisi mi?
Homelander için Butcher sıradan bir karakter değil, ikisinin arasında bir bağ olduğunu söyleyebiliriz. İlk sezonun sonunda da onun hayatını kurtarmıştı. İstese ölüme terk edebilirdi. Sana tuhaf gelebilir belki, ama Homelander onu kendisine rakip olarak görüyor.Homelander orada zamanını konuşmaya harcayacağına direkt Butcher'ı 88'e bölebilecek kafa yapısına sahip bir karakter. Her saniye öldürme şansı var ama bu imkanı olmasına rağmen sırf hikaye ilerlesin diye yapmıyor oluşu beni rahatsız ediyor artık.
İzledim ama fark edemedim.Kimmiş.?? Belli oldu bu bölümde.İzlemedin sanırım.
Kesinlikle, öldürmemesinin sebebi de merak etmesi bence. Öldürecekse de öyle lazerle değil daha kişisel yöntemlerle öldürmeye çalışır.Homelander için Butcher sıradan bir karakter değil, ikisinin arasında bir bağ olduğunu söyleyebiliriz. İlk sezonun sonunda da onun hayatını kurtarmıştı. İstese ölüme terk edebilirdi. Sana tuhaf gelebilir belki, ama Homelander onu kendisine rakip olarak görüyor.
Daha iyisi var zatenGüzel dizi keşkem böyleleri bizde de olsa...