Maeve = SJW
başka bir şey değil.
Kadın güçlü olabilirdi tabi ama bunu yansıtmadılar sonra gelmişler bize bu bölümü veriyorlar![]()
Maeve gerçekten sevdiğim bir karakter. Stormfront'u yamulttuğu zamandan beri severim. Ama ölmesi lazımdı son bölümde.
Maeve = SJW
başka bir şey değil.
Kadın güçlü olabilirdi tabi ama bunu yansıtmadılar sonra gelmişler bize bu bölümü veriyorlar![]()
Öyle deme lgbt liler kurtardı onu +9 item %30 saldırı gücü kazandı bu sayede...Maeve = SJW
başka bir şey değil.
Son bölümü yapan insanlarla önceki 23 bölümü yapan ekip aynı olamaz. Araya çürük elmalar girmiş. Başka açıklaması yokMaeve = SJW
başka bir şey değil.
Adamlar 50 yıl önce çekmişler zaten durumun özetini.Son bölümü yapan insanlarla önceki 23 bölümü yapan ekip aynı olamaz. Araya çürük elmalar girmiş. Başka açıklaması yok
Ağzından kan gelmemiş aslında şimdi baktım da sahneye. Dudağını tutmuş sadece. Ama Kimiko'nun bacağını kırdığı yer var mesela onu Maeve'e filan yapsa hayatta kırabiliceğini sanmıyorum. Savunma bir Maeve olamaz ama Starlight Deep gibi karakterlerden daha iyidir bence savunması. Ha Noir gibi tek yer mi tutarsa Homelander'dan yiyebilme ihtimali var.Aslında A-train de epey güçlü. Adam zaten insanüstü fiziksel kuvvete sahip, bir de onun üstüne hız da eklenince attığı yumrukların kuvveti de buna bağlı olarak artar. Tek sıkıntısı savunma gibi. Hughie bile yumruğuyla kan getirdiyse fazla dayanıklı biri değil, ama hızlanıp vursa oturtur.
Yeteri kadar hızlı değil yumruktan başlar bütün vücudu ezilir aşırı güçlü karakterlere öyle bir şey yapmaya kalksa.Aslında A-train de epey güçlü. Adam zaten insanüstü fiziksel kuvvete sahip, bir de onun üstüne hız da eklenince attığı yumrukların kuvveti de buna bağlı olarak artar. Tek sıkıntısı savunma gibi. Hughie bile yumruğuyla kan getirdiyse fazla dayanıklı biri değil, ama hızlanıp vursa oturtur.
Deep ile A train nereye bağlanacaklarsa bir an evvel bağlansınlar, hiç olmadı birbirlerine bağlansınlar zaten gay sıkıntısı var dizideBu arada Deep'in eşinin böyle bir şey yapacağı belliydi. Sonraki sezon kendisine nasıl yansıyacak bu durum merak ettim.
A-Train'in ölmesini bekliyorum, Deep ise hayatta kalacak ama öyle unutulup gidecek.Deep ile A train nereye bağlanacaklarsa bir an evvel bağlansınlar, hiç olmadı birbirlerine bağlansınlar zaten gay sıkıntısı var dizide![]()