Yapabiliyor olsa bence HM onun varlığını dahi öğrenmeden uzaktan çekerdi fişini.Sırf patlamayacağı korkusundan bile denemeye tenezzül edemezsin.
Yapabiliyor olsa bence HM onun varlığını dahi öğrenmeden uzaktan çekerdi fişini.Sırf patlamayacağı korkusundan bile denemeye tenezzül edemezsin.
Suriyeli HM'nin kafasını patlatamıyor ya da iki karakter de bunun gerçekleşmeyeceğini düşünüyor ama süper insan bedenine sahip Annie'yi istediği an patlatabilirmiş gibi duruyor. Bu işin sınırı ne acaba mesela Maeve'i de patlatabilir mi merak ediyorum.
Katılıyorum, mahkemede denerdi en azından.Yapabiliyor olsa bence HM onun varlığını dahi öğrenmeden uzaktan çekerdi fişini.
İlginç bir arzu istekYorumları okumak istiyorum ama bölümü izlemedim.
Hayır, her zamanki hali öyle.Daha son bölümün başındayım ama bir sorum var çizgi romanı bilenlere:
Soldier Boy'un çizgi romandaki altını pisletmiş korkak hali Homelander karşısındayken mi oluyor?
Bölümün aşırı şekilde sansürlenmiş olması modumu fena düşürdü. Milletin orasını burasını görmeye meraklı değilim, ama para verdiğim halde böyle sansüre uğramak can sıkıyor.
Soldier Boy her zaman şov yapıyordu, lazım olduğunda sesi soluğu kesildi. Manası bitti diye düşündüm içimden. Çizgi romandaki Homelander sandığınız gibi aşmış güçlü bir kahraman değil esasen, ama insanları korkudan sindirmiş. Dizidekinde de benzer bir durum var. Butcher'ın lazerini yediği zaman yaralandı, muhtemelen buna benzer bir şekilde yaralayıp öldürecekler.