Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-2026)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 140 91.5%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 13 8.5%

• Kullanılan toplam oy
    153
Beyler en azından bardağın dolu tarafından yaklaşırsak bitti ve kurtulduk.Zaten böyle biteceği kabak gibi ortadaydı.Sızıntılara bile bakmadım dizinin öncesine verdiğim saygıdan ötürü.Bizzat kendim görerek sonlandırmak istedim.Çoğu yere sararak geçtim.

Diziyle alakalı sadece şunu yazacağım, Homelander, Butcher ve Soldier Boy karakterlerini izlemek çok keyifliydi. İlk üç sezon hariç, leştir ve üstüne son sezon rezaletti, hiç bir yerinden savunulupta, tutulamaz.Final bölümü hele diyecek kelam bulamıyorum. Beş sezon boyunca da istikrarını bozmayan Deep e sonsuz saygılar.

Daha çok bütçe ayrılmış bir son beklerdim cevaplanmamış çok soru var Vought duruyor ,Stan Edgar duruyor, Soldier boy duruyor ,süperleri öldüren seruma ne oldu çok hızlı bitirildi oldu bittiye geldi gibi

Bir daha amazondan dizi falan izlemem. İzleyiciye bu kadar büyük saygısızlık yapılmamalıydı. Zaten doğru düzgün bütçeli aksiyon sahneleri izleyemiyorduk umudumuzu finale bağlamıştık. Orada da olmadı.homelanderı öldürmek bu kadar kolaymıydı? Daha normal homrlanderla dövüşemiyordunuz. V1 almış haliyle nasıl başabaş hale gelebildiniz. Bu kadar potansiyelli bir dizi ancak bu kadar saçma şekilde bitirilebilirdi.

Son iki sezon hiç var olmasa veya daha iyi işlense aslında güzel bir final bölümü denilebilirdi. Ama son iki sezon o kadar amaçsızdı ki final de pek bir şeye hizmet etmedi.

Final ile ilgili olarak

spoiler
Çok boktan bir son oldu , çizgi romandan hep farklıydı ama Homelander nerfin kralını yemiş gibi çok basiretsiz savaştı . Bu kadar kolay olmamalıydı , Soldier boy , Butcher ve Higguenin tutamadığı homelander şuradan kaçamadı :d resmen saçma sapan bir sonu vardı . Ulan bari toplu şekilde savaşıp yenilseydi ne bileyim Soldier Boy felan da olsaydı şu dövüşte . Homelander çok çok kötü harcandı .

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık