Final sızıntısı ne , son sezonu henüz izlemedim ama yorumlardan aldım alacağımı. Rezillik diz boyu gözüküyor![]()
Final sızıntısı ne , son sezonu henüz izlemedim ama yorumlardan aldım alacağımı. Rezillik diz boyu gözüküyor![]()
Ryan'ı falan hiç bulaştırmayacaklardı işe. Soldier Boy ile Butcher, Homelander'ı öldürecekti orada. Kalan bir bölümde de kalan hikayeleri toplayacaklardı, mis gibi final olurdu.Üçüncü sezonun final bölümüne kadar gelmiş geçmiş en iyi yapımlardan biri olarak anılabilecek kalitede muazzam bir eserdi bu dizi. Milyon kere övdük baş tacı ettik. O noktadan sonrası yokuş aşağı. Trump'a oy veren kesim yatırsın sizi sabaha kadar, reklamlarını yapmak uğruna ana eseri bok ettiğiniz çer çöp yan dizilerin iplenmeme oranları yatırsın sizi sabaha kadar, zerre konu, kurgu, karakter bütünlüğü bırakmadan hiç ettiğiniz şu güzelim diziye başlamış ve bitirecek olan bunca insan yatırsın sizi sabaha kadar çapsız sürüsü.
O olsaydı dizi herogasm de bitmişti hocamRyan'ı falan hiç bulaştırmayacaklardı işe. Soldier Boy ile Butcher, Homelander'ı öldürecekti orada. Kalan bir bölümde de kalan hikayeleri toplayacaklardı, mis gibi final olurdu.
Bitseydi keşke. İki sezondur bomboş muhabbetler izletiyorlar bize. Diziye sürekli yeni karakterler giriyor, hikayeye çok da hizmet etmeden ölüp gidiyorlar.O olsaydı dizi herogasm de bitmişti hocam
Final spoilerı görünce biraz şaşırdım çünkü bazı kişiler asıl dövüşün vought kulesinde olacağını yazmıştı. Beyazsarayı dile getiren kimse yoktu.
Ha final konusunda huggie’nın böyle bir şey yapacağını önceki bölümde butcher’ın geçmişini dile getirilince anlaşılmıştı.