Devlet öyle diyor ben napıyım!!Zaten yavaş, daha napcan. Canımı mı alcan?
Devlet öyle diyor ben napıyım!!Zaten yavaş, daha napcan. Canımı mı alcan?
Yarım bilgi neyden ediyordu? Maldan mı Candan mıYalnız film dizi vs. bunları korsan yollardan izleyenlerin internetlerini yavaşlatacaklarmış.
OkYarım bilgi neyden ediyordu? Maldan mı Candan mı
Film yayanların interneti yavaşlatılacakMIŞ; sen o 1mbps upload hızınla şu kullandığın avatarı yayamazsın
Gayet rahat bulunuyorda kaliteden taviz vermen lazim arada, bide 2 bolumu izledim sonrasina bakasim gelmedi. Dizi eski tadini vermiyor :I.DiziMag de var. Prison Break bildiğim kadarıyla nette bulamayacağın tek dizi American Horror Story dir.
Kaç yıldır yapılacak güya o. Hava civa bunlar. Civa demişken kimya yazılısı var.Yalnız film dizi vs. bunları korsan yollardan izleyenlerin internetlerini yavaşlatacaklarmış.
Ben bulamadım valla hiç bilmiyordum olduğunu da ..Gayet rahat bulunuyorda kaliteden taviz vermen lazim arada, bide 2 bolumu izledim sonrasina bakasim gelmedi. Dizi eski tadini vermiyor :I.
Bir yerde okuduğuma görede filmleri paylaşanların net i yavaşlıcakmış izleyenlerin değil.Yalnız film dizi vs. bunları korsan yollardan izleyenlerin internetlerini yavaşlatacaklarmış.