Kız arkadaş neyse de duvarkağıdına kendi resmini koyan vizyonsuzdur.Yok mu bir kız arkadaşıyla fotosunu,arkaplan yapan bir delikanlı ??
Kız arkadaş neyse de duvarkağıdına kendi resmini koyan vizyonsuzdur.Yok mu bir kız arkadaşıyla fotosunu,arkaplan yapan bir delikanlı ??
Öyle erkekler kaldıysa da o tür birisi burda onu paylaşmaz bence.Yok mu bir kız arkadaşıyla fotosunu,arkaplan yapan bir delikanlı ??
Denek olmak ister gibisinTam da beklediğim gibi. Siteye girer girmez beni nasıl maniple ettiğini şimdi anladım.
Zevkle...Denek olmak ister gibisin![]()
Neden gömdün ki şimdi beni. Bu bir nevi kendiyle barışık olmak sayılmıyor mu? Bu barış antlaşmasının nişanı olarak da düzenli şekilde güncellerim fotoğrafı.Kız arkadaş neyse de duvarkağıdına kendi resmini koyan vizyonsuzdur.
Ben kendi görüşümü söyledim kb. Sende duvar kağıdına şehir çizimi koyan düz kafalıdır de ödeşelimNeden gömdün ki şimdi beni. Bu bir nevi kendiyle barışık olmak sayılmıyor mu? Bu barış antlaşmasının nişanı olarak da düzenli şekilde güncellerim fotoğrafı.
Yok be şaka yapıyorum. Benim duvar kağıdım uzun zamandır "Google --> telefon duvar kağıdı --> Enter" kombinasyonunun sonuçlarıdır. Ama sıkılınca ara ara değiştirdiğim doğru.Ben kendi görüşümü söyledim kb. Sende duvar kağıdına şehir çizimi koyan düz kafalıdır de ödeşelim![]()