Kızın yüzünü çıkart. O zaman güzel oluyor.
Kızın yüzünü çıkart. O zaman güzel oluyor.
Ben çizimi çok sevdimKızın yüzünü çıkart. O zaman güzel oluyor.
Olabilir. Kesip yapıştırma işlerinde daha iyi olsam yüzsüz halini yapardım.Ben çizimi çok sevdim![]()
Şöyle şeyleri nereden buluyorsunuz hayret. Ben arayınca anca şunun gibi şeyler buluyorum.
O üstteki sitede de paylaşılmıştı fanart konusunda.Şöyle şeyleri nereden buluyorsunuz hayret. Ben arayınca anca şunun gibi şeyler buluyorum.
![]()
Bu da yaradılış problemi gibi oldu ama sitede paylaşan nereden buldu o zaman hayret. Bırak şurada rahat rahat hayret edeyim.O üstteki sitede de paylaşılmıştı fanart konusunda.
Arayan Mevlasını da bulur, belasını daBu da yaradılış problemi gibi oldu ama sitede paylaşan nereden buldu o zaman hayret. Bırak şurada rahat rahat hayret edeyim.![]()
Yeterince araştırmıyorsun demek kiBu da yaradılış problemi gibi oldu ama sitede paylaşan nereden buldu o zaman hayret. Bırak şurada rahat rahat hayret edeyim.![]()
Çok doğru fanart ararken gay bara düşmüş gibi hissediyor insanYeterince araştırmıyorsun demek ki
Fan art bulmak da başlı başına bir sanattır, geceni gündüzünü verecen bu işe, yok öyle kolaya kaçmak![]()