Bizde sürekli ders çalışan doktor olunca... Evren farklı, orada sınav yok.Chopper doktor yav, tıp kazanamadınız diye nedir bu kıskançlık?![]()
Bizde sürekli ders çalışan doktor olunca... Evren farklı, orada sınav yok.Chopper doktor yav, tıp kazanamadınız diye nedir bu kıskançlık?![]()
Frankyde zeki herif şimdi.Sanji ve kizlar disinda hepsi gerizekali maalesef.
Benim burada yazdigim sinirlar bilimsel sınırlarNormal insanlar 90-100 olur, kendini geliştirerek 105 yapabilirsin, 110'dan fazla ise üstün zeka demektir diye öğrenmiştik diye hatırlıyorum lise sosyoloji dersinde. Bence fazla bile yazmışsın :/
Doğru yazmışsın orayı okumamışım benim hatam. Tek tek şey yapayım o zaman.Ben
Benim burada yazdigim sinirlar bilimsel sınırlar
Donla gezip supppper diye bagıran adam bu ya neresi zeki,marangozlukta iyi ama.Frankyde zeki herif şimdi.
Manga da hatirlayamadim.Anime de filler değilse Zoro'nun zekası Rayleigh tarafından onaylanmıştı.Doğru yazmışsın orayı okumamışım benim hatam. Tek tek şey yapayım o zaman.
-Luffy'ye diyecek pek bir şey yok haklısın
-Zoro'nun Luffy'den daha zeki olduğunu düşünüyorum, absürt bir şekilde yön bulamadığı için tayfanın en düşük zekalısı olmamalı bence.
-Sanji'nin de tayfadaki en zeki olduğunu hiç sanmıyorum hatta aralarındaki en normal ıq bundadır ne düşük ne fazla.
-Franky de küçük yaşta savaş gemileri yapıyordu dahi seviyesinde bir ıq su olmalı bence sınırdan üstün zeka değil.
-Nami gayet kararında olmuş diyecek bir şeyim yok.
-Robin: Tayfadaki en zeki insan bu olmalı. Küçük yaşta çaktırmadan konuşulmayan bir dili öğrenmek çok zor bir iş. Dehadır bu.
-Chopper: Yani çok bir şey değişmez ama azcık üstün zekalı olsa hoş olurdu.
-Usopp ve Brook da tam ayarında olmuş.