Nami ve Robin üstün zekalı.
Luffy ve Zoro aptal.
Geri kalanlarda ortalama zekadadır.
Luffy ve Zoro aptal.
Geri kalanlarda ortalama zekadadır.
Franky de dahi olabilir hak veriyorum.Bunlardan bahsedilmiş
Bunlardan niye bahsedilmemiş.
şu yazdıklarından bile yola çıkacak olursak Franky>>>>
Olmaz olmaz.Bana göre anketin Nami-Usopp arasında geçmesi lazım ama sen de ben de biliyoruz ki Zoro vs Luffy veya Zoro vs Sanji olacak.
Bu yeterli zaten IQ = Zeka yaşı/Gerçek yaşı x100 diyebiliriz kabaca.Daha 8 yaşında kocaman adamların başaramadığı sınavı geçip bilgin olmuş
Gözlem hakisinin zeka ile bağlantısı var mı sence? Bence olmalı.Bu yeterli zaten IQ = Zeka yaşı/Gerçek yaşı x100 diyebiliriz kabaca.
Sanji nasıl Robinden zeki yav
Zeka önemli ama Akıl olmadan bir işe yaramaz.Mesela Franky,Usopp ve Sanji zekiler ama akıllı değiller.Zekalarını kullanmıyorlar.Franky Goebbels Propagandaları gibi hareketler yapıyor,Usopp anca kaçıp r atıyor,Sanji ise tayfadaki kadınlara ve diğer kadınlara sulanıyor sürekli.Franky ve Usopp akıllıca davransa çok daha iyi icatlar yapabilirler.Sanji ise şu kaypaklığından vazgeçse başarılı bir taktisyen ve analizci oldu olacak.
Nami zeki de değil bu arda.Biraz akıllı ama abartmaya lüzum yok.Robin en akıllılarıdır.Sağlam analizcidir ama taktisyen değil ne yazıkki.Buna karşın Jinbei'nin gelmesi birçok şeyi değiştirecek.