Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Tayfanın Gelişimi

• Konbuyu başlatan Striker
  • Başlangıç tarihi

DevilHunter

ne diyon birader sen adam akıllı yorumla cevap verincede saçmalıyor oluyoruz çok biliyorsan urugue sanjinin gücü hakkında bilgisi var mıydı buna cevap ver?
urouge kimsenin gücünü görmediki sadece zoronun tavırlarını gördü güçle hiçbir alakası yok gördüğü şeyin ve hemen yardımcı kaptanı övdü sen burda hala diyosunki yok frankyinin kardeşi şunu dedi yok urouge sanjiyi görmedi görsede farketmez çünkü adam zaten 2. kişi olarak zoroyu biliyor sanjiyi görse tayfadaki herkes şöyle böyle bişeyler derdi

urouge kimsenin gücünü görmediki sadece zoronun tavırlarını gördü güçle hiçbir alakası yok gördüğü şeyin ve hemen yardımcı kaptanı övdü sen burda hala diyosunki yok frankyinin kardeşi şunu dedi yok urouge sanjiyi görmedi görsede farketmez çünkü adam zaten 2. kişi olarak zoroyu biliyor sanjiyi görse tayfadaki herkes şöyle böyle bişeyler derdi
Sanjiyi görmesine ne gerek varki sanji zorodan güçlümü?

O fark bu resimde değil her arcta gösteriliyor.Zoro her zaman Sanji'den uzun süre ayakta kalıyor ve her zaman Sanji'nin rakibinden güçlü olan kişileri yeniyor.Ödülleri arasında biel fark var.

Edit:O resimde bence Luffy ile Zoro arasındaki fark gösterilmiş.Sanji ile Zoro ile alakası yok.Orada öne çıkan kişiler Luffy ve Zoro.
ben o arc olan bir zoro-luffy av müsabakası hatırlamıyorum:)

Ben pes ediyorum forumda zoroya karşı sanji savunulmuyor bizde kabul ediyoruz zoronun güçlü olduğunu ama ezmiyoruz

hayır arkadaş dedi ya sanjinin gücünü görmedi diye ona cevap olarak dedim sanjiyi görse ne olur diye ama yanlış anlaşıldı sanırım
Bana göre yardımcı kaptanlıkta güç önemlidir ve tayfanın yardımcı kaptanı Zorodur.Ayrıca seride supernova olan birinin sözlerine kıytırık birinin söylediği sözlerden daha çok itimad ederim.

Zoro Sanjiden ufak bir farkla daha güçlüdür. Aralarında çok fark olsaydı Oda birbirleriyle dalga geçer gibi savaştırmazdı.
Luffy'i ise tayfadan kimseyle karşılaştırmamak gerek. Yok Zoro Luffy kadarmış falan. Bu adam kaptandır. OP dünyasında gördüğümüz üzerede kaptanlar en güçlüdür. Bir arkadaşın söylediği gibi Roger-Luffy Rayleigh-Zoro diyebiliriz.
Zoro'ya neden daha güçlüdür dedim. Zoro'nun hayali güç kazanmaktır dünyanın en güçlü kılıç ustası olmak istemektedir. Sadece güçlenmek için çalışır adı üstünde tayfanın kılıç ustasıdır. Tayfayı korumak ve kollamak gücünden faydanılması için vardır.
Sanji'nin hayali All Blue'yu bulmaktır. Ahçıdır aynı orandada dövüşçüdür. Zaten beklenilenden fazlasını yapmaktadır.
Şu OP dünyasına girip Sanji'ye sorsak sen mi Zoro mu daha ölümcül. Zoro derdi.

Zoro Sanjiden ufak bir farkla daha güçlüdür. Aralarında çok fark olsaydı Oda birbirleriyle dalga geçer gibi savaştırmazdı.
Luffy'i ise tayfadan kimseyle karşılaştırmamak gerek. Yok Zoro Luffy kadarmış falan. Bu adam kaptandır. OP dünyasında gördüğümüz üzerede kaptanlar en güçlüdür. Bir arkadaşın söylediği gibi Roger-Luffy Rayleigh-Zoro diyebiliriz.
Zoro'ya neden daha güçlüdür dedim. Zoro'nun hayali güç kazanmaktır dünyanın en güçlü kılıç ustası olmak istemektedir. Sadece güçlenmek için çalışır adı üstünde tayfanın kılıç ustasıdır. Tayfayı korumak ve kollamak gücünden faydanılması için vardır.
Sanji'nin hayali All Blue'yu bulmaktır. Ahçıdır aynı orandada dövüşçüdür. Zaten beklenilenden fazlasını yapmaktadır.
Şu OP dünyasına girip Sanji'ye sorsak sen mi Zoro mu daha ölümcül. Zoro derdi.
"kso marimo" derdi:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık