kesinlikle katılıyorumAbi Usopp nedir ya bana kalsa onu değil tayfada bulundurmak denize bile göndermem karaktere bak ağla![]()

kesinlikle katılıyorumAbi Usopp nedir ya bana kalsa onu değil tayfada bulundurmak denize bile göndermem karaktere bak ağla![]()
E ama amacı adamın KORKUSUZ olmak olacak o kadar. Bak oyları götürüyor senin dediğine bakAbi Usopp nedir ya bana kalsa onu değil tayfada bulundurmak denize bile göndermem karaktere bak ağla![]()
Bence de öyleAbi Usopp nedir ya bana kalsa onu değil tayfada bulundurmak denize bile göndermem karaktere bak ağla![]()
Tayfadakilerden ilk 3 olağanüstü güçlü süper insan gücünde diğer kalan zati kendi arasında kapışır Franky'de üst seviyede denilebilir ama isterse Usopp tek başına 3 amiral alsın o karakteri genede sevmem öyle laubali gerzek adamları hiç sevmem gerçi o da bana bayılmıyordur ya neyse dediğim gibi isterse 3 amirali tek alsın bb yi yensin genede bir cacık değeri yok gözümdeE ama amacı adamın KORKUSUZ olmak olacak o kadar. Bak oyları götürüyor senin dediğine bak![]()