real
Büyük bir ihtimalle Franky dir fakat ben fanlık yapıp oyumu Usopp a verdim.
Usopp'a inancım sonsuz. sonuçta adam tayfanın eski kaptanı
Usopp'a inancım sonsuz. sonuçta adam tayfanın eski kaptanı
Yada X-ray`deli burun faktörüSeride en çok şaşırdığım yerlerden biri o koca balyozu suratının ortasına yemesine rağmen hiçbirşey olmamış gibi Usoppun dövüşe devam etmesi.Ya serinin saçmalığı yada Usoppun muazzamlığı.....
GECE sandım sei avatardan dolayıSeride en çok şaşırdığım yerlerden biri o koca balyozu suratının ortasına yemesine rağmen hiçbirşey olmamış gibi Usoppun dövüşe devam etmesi.Ya serinin saçmalığı yada Usoppun muazzamlığı.....
O yaptığınında bir sınırı var, Zoro'nun zombisi Jigoro'ya o tekniği yapamamıştı örneğin, güçlü fiziği olanlara yapamaz bence.Zaten herkese yapabilse önüne geleni alır, logialar hariç.Luffy'den sonra en güçlü nakama Robin geliyor...İstediği kişiyi anında öldürebilir ...luffy lastik diye boynunu kıramaz.mantık![]()
O zombiydi ama onuda hesaba kat. Acı hissetmiyordu. Zoro acıdan bi süre sonra kendini bırakır ve çat diye kırılırO yaptığınında bir sınırı var, Zoro'nun zombisi Jigoro'ya o tekniği yapamamıştı örneğin, güçlü fiziği olanlara yapamaz bence.Zaten herkese yapabilse önüne geleni alır, logialar hariç.