Tamam da Nami de onun yaşında harita çizip hava olayları ile ilgili tahmin vb şeyler yapıyormuş. Örnek vermek gerekirseRobin nasıl zeki değil? O yaşta Ohara bilginleri gibi antik dili çeviriyordu. Herkes zekiliğiyle övüyordu onu.
Tamam da Nami de onun yaşında harita çizip hava olayları ile ilgili tahmin vb şeyler yapıyormuş. Örnek vermek gerekirseRobin nasıl zeki değil? O yaşta Ohara bilginleri gibi antik dili çeviriyordu. Herkes zekiliğiyle övüyordu onu.
Nami zeki değil demedim ki. Robin ve Nami en zekilerinden zaten. Sanji de sonrasında geliyordur büyük ihtimal. Ama Sanji'nin olayında kurnazlıkta var. Hani tam olarak zekilik demiyeyim de uyanık adam Sanji.Tamam da Nami de onun yaşında harita çizip hava olayları ile ilgili tahmin vb şeyler yapıyormuş. Örnek vermek gerekirse
Bana göre Robin dikkatli ve gözlem olayı iyi yani mesela bir olay olduğu zaman Skypia da toprağa dokunarak burası işte yer yüzünden çıkmış olabilir. Toprak falan diye gözlem yapabiliyor. Ya da Thriller Bark da Oz adı geçtiği zaman bunu nereden duydum. Bir kitap vs ya da efsane deki Oz mu diye kendi kendine hatırlıyor.Nami zeki değil demedim ki. Robin ve Nami en zekilerinden zaten. Sanji de sonrasında geliyordur büyük ihtimal. Ama Sanji'nin olayında kurnazlıkta var. Hani tam olarak zekilik demiyeyim de uyanık adam Sanji.![]()
O yaşta antik dili sökebilmek bence bir zeka göstergesidir. Zekasını kullanıyor kadın.Bana göre Robin dikkatli ve gözlem olayı iyi yani mesela bir olay olduğu zaman Skypia da toprağa dokunarak burası işte yer yüzünden çıkmış olabilir. Toprak falan diye gözlem yapabiliyor. Ya da Thriller Bark da Oz adı geçtiği zaman bunu nereden duydum. Bir kitap vs ya da efsane deki Oz mu diye kendi kendine hatırlıyor.
Bilmiyorum sevmiyorum ben RobiniO yaşta antik dili sökebilmek bence bir zeka göstergesidir. Zekasını kullanıyor kadın.Sadece zeki değil aynı zamanda çalışkan biri. Kitap okuyor. Her şeyden haberi var. Robin belki de en zekileridir.
Tayfada aslında zeki kişiler baya var. En başta Robin olmak üzere Nami,Franky,Sanji ve Usopp'ta baya zekidir.Bilmiyorum sevmiyorum ben Robini![]()
Kadını sevmiyorsun diye gerizekalı yapmaya çalıştın ne kadar ayıpBilmiyorum sevmiyorum ben Robini![]()
İyide Robin bu güne kadar ne planlamada rol aldı ne başka bir şeyde. Kim ne derse yaptı. Sanji ve Nami bireysel karar alıp uygulayabiliyor. Luffy plansız zaten, 3. Düşünüp ortaya bir şey atan bir beyin yok.