Zoro var. Yahu Zoro ana karekter değil mi? Zoro seri sonu Luffy'i oldurup Kk olmayacak mi???Luffy'siz One Piece en fazla N*ruto yada Bokuno bilmem ne falan olur.

Zoro var. Yahu Zoro ana karekter değil mi? Zoro seri sonu Luffy'i oldurup Kk olmayacak mi???Luffy'siz One Piece en fazla N*ruto yada Bokuno bilmem ne falan olur.
O işi Lord Chopper yapacak ahshshZoro var. Yahu Zoro ana karekter değil mi? Zoro seri sonu Luffy'i oldurup Kk olmayacak mi???![]()
Naruto Pain'in yenildiği ana kadar efsaneydi, 10 tane Onepiece ederdi, dövüşlerde cidden birileri ölecek korkusu vardı, bizimkilerdeki plot armorla uzayda hayat var mı diye keşfe çıkabilirsin.Luffy'siz One Piece en fazla N*ruto yada Bokuno bilmem ne falan olur.
Naruto konusunda katılmadığım nokta 10 tane Op edebileceği kısmı. O Pain olaylarına kadar inanılmaz severdim ben de Naruto'yu. Bu yüzden nefretim çok fazla o seriye.Naruto Pain'in yenildiği ana kadar efsaneydi, 10 tane Onepiece ederdi, dövüşlerde cidden birileri ölecek korkusu vardı, bizimkilerdeki plot armorla uzayda hayat var mı diye keşfe çıkabilirsin.
Tövbe.Ölme olmaz en fazla birinin kolu ve bacağı felan gider. Jinbei ölmüştür umarım.
Oldu zaten. Merry öldü.Bu hedef ve bu hedefle paralel olan tayfanın kendi hedefleri uğrunda hiç can kaybı olmayacak mı ?
Öyle tabi Zoro sırasını savdı, adam tek göz döndü ve hala gizemini koruyor. Birinin kolu bacağı gitsd daha iyi olur. Bakınız torpilli Shanks tek koluyla zirve adam...Tövbe.
+1 üye ölebilir.ona kabulum. Hem tayfadan görülüyor madem.