01746 26 Kas 2020 #32 Türkiye'de onun gibi güçlü, canlı ve akıllı kadın ve erkek sayısı artmalı. Öldüğünde onunla ilgili bir yazı okumuştum. Çok sevilesi ve sayılası bir kadın. Gizli İçerik
Türkiye'de onun gibi güçlü, canlı ve akıllı kadın ve erkek sayısı artmalı. Öldüğünde onunla ilgili bir yazı okumuştum. Çok sevilesi ve sayılası bir kadın. Gizli İçerik
Üye silindi 1004 26 Kas 2020 #33 Gizli İçerik: beni hıçkıra hıçkıra ağlatmayı başaran ikinci erkek tarzına da hastayım Gizli İçerik: birincisiyse bu ama kendisinin tarzını sevmiyorum
Gizli İçerik: beni hıçkıra hıçkıra ağlatmayı başaran ikinci erkek tarzına da hastayım Gizli İçerik: birincisiyse bu ama kendisinin tarzını sevmiyorum
Kuroashi no Sanji 26 Kas 2020 #34 Ben bu adamı kendime hocam olarak belirledim. Benim yazarlıkta rol model olarak aldığım kişi. Gizli İçerik: Togashi Yoshihiro Bir diğeri de, Türk toplumunun manevi temelinde çokça emeği olduğunu düşündüğüm bir değerlimiz. Gizli İçerik: Yunus Emre
Ben bu adamı kendime hocam olarak belirledim. Benim yazarlıkta rol model olarak aldığım kişi. Gizli İçerik: Togashi Yoshihiro Bir diğeri de, Türk toplumunun manevi temelinde çokça emeği olduğunu düşündüğüm bir değerlimiz. Gizli İçerik: Yunus Emre