Koydum kanka, aktifliği düştü ama işaretleyenler olursa bakarız.Başıbozuk isterdim. Kafamdaki özgür savaşçı modeline uygun gözüktü bana. Tabi araştırmadım ama. Bir de anket koyabilir misin, gerçekten merak ettim insanlar ne olmak ister.
Koydum kanka, aktifliği düştü ama işaretleyenler olursa bakarız.Başıbozuk isterdim. Kafamdaki özgür savaşçı modeline uygun gözüktü bana. Tabi araştırmadım ama. Bir de anket koyabilir misin, gerçekten merak ettim insanlar ne olmak ister.
Teşekkürler kanka baya iyi oldu. Mesela şair olmak isteyen varmış beklemiyordum hiç ben. Hem zamanla tekrar yükselir aktiflik ilgi çekici bir konu nede olsa.Koydum kanka, aktifliği düştü ama işaretleyenler olursa bakarız.
İşte gerçek bir arkadaş. Bir ara sake içelim.Şaman olurdum. Amaneden'e selamlar.
Efedim, siz ne olmak isterdiniz ?İşte gerçek bir arkadaş. Bir ara sake içelim.
Tabii ki şaman. Yolu yolumdur @Kuroro 'nun. Herhangi bir dünyada bir yola koyulacak olsam yanımda olmasını isteyeceğim, arkama döndüğümde sırtımdan bıçaklamayacağını bildiğim biridir kendisi. Bakarsın bu uğurda kendisini Şaman Kralı yaparız.Efedim, siz ne olmak isterdiniz ?
Ama benim kabulumle ancak kral olur. Yoksa darbe yaparım.Tabii ki şaman. Yolu yolumdur @Kuroro 'nun. Herhangi bir dünyada bir yola koyulacak olsam yanımda olmasını isteyeceğim, arkama döndüğümde sırtımdan bıçaklamayacağını bildiğim biridir kendisi. Bakarsın bu uğurda kendisini Şaman Kralı yaparız.
Shiki sen misin yoksa?Ama benim kabulumle ancak kral olur. Yoksa darbe yaparım.![]()
Sen de Avatarının adamısın.Akıncı olmak isterdim.Barış zamanı düşman köylere yağmaya çıkan,savaş zamanı düşmanı zıplatan akıncı.
Bilmem...Shiki sen misin yoksa?![]()