Kaido
Kuma
Dragon
Değer kazanan isimler, geri kalan herkes deger kaybetti bu Arc.
Xebec denilen korsanın (bu adama korsan demek saçma çünkü çok daha üstün bir şey ) mangadaki en aklı başında kişi olması gerçekten şaşırtıcıydı. Halefleri "korsancılık" peşinde koşarken bu adam dünyayı değiştirmek için en zirveyi hedef alıyordu.Bana göre Dragondan önceki Devrimci Xebec dir.
Zaafları elbette vardı. Zaten onun kurbanı oldu. Teach a bakınca babasının yaptığı zayıflıkları görmüyoruz. Zamanı değil diye Shanks ve Akainu ile savaşmaktan kaçınması , şeytan meyvelerinin sürekli peşinde yani güç peşinde olması bunun kanıtı. Emin olun bu adamın One piece bile umrunda değil bence. Yonkouluk ,shibukailik hatta korsanlar kralı olmak onun için laftan ibaret .
Tek hedefi var dünya hükümetini devirmek ve kral olmak...Bunu için herşeyi yapıyor.Bir nevi Luffye yardım ediyor denebilir.
Tanrı Vadisi olayı iyiki gösterilmiş.Şu saatten sonra Teach e bakış açım da tamamen değişti. Seri artık benim için One piece
--KKlik zaten retcon yedi, Turist Ömere verilen ünvan haline geldi.
Eskiden herkesin arzuladigi bir ünvanken sonradan kimsenin istemedigi veya bir araç olarak gördügü bir ünvana dönüştü.
--OP da en büyük hazineden son savaş için önemli en güçlü silah gibi bir şeye dönüşüyor.
Bu hikayede Teach, babası gibi Dünyanın Kralı olmayi hedeflerken Luffynin yolu Peygamberlik gibi bir evreye tasiniyor.
Özetle OP ve KKlik hikayesi bitti, çerceve genisletildi.