Büyük Korsan Kaidou Dün 12:39 da #31 Gaban Rayli ne yaptı da Kaidou’dan daha güçlü görüldü ya? Roger ve Garp’ı taşıdıkları için mi daha güçlüler? Oda Imu vs 6lıyı göstererek ilk 7’yi gösterdi zaten. Millet dalga geçiyormuş gibi vasıfsız gaban ve rayliyi Kaidou ve Bm’ın üstüne koyuyor.
Gaban Rayli ne yaptı da Kaidou’dan daha güçlü görüldü ya? Roger ve Garp’ı taşıdıkları için mi daha güçlüler? Oda Imu vs 6lıyı göstererek ilk 7’yi gösterdi zaten. Millet dalga geçiyormuş gibi vasıfsız gaban ve rayliyi Kaidou ve Bm’ın üstüne koyuyor.
Erwin Smith Dün 13:05 da #32 1-Xebec 2-Roger, Garp, WB 3-Rayleigh, Garling 4-Kaido, BM 5-Gaban, Shiki, Kyo (Silver Axe)
sensey Dün 19:14 da #33 Arthur Pendragon dedi ki: @sensey benim haddime değilde muffy bigmom shiki biraz garip değilmi en güçlü seçmek için Genişletmek için tıkla ... Bence Garp en güçlü kişi. Diğer oyları kadın karakterlere attım.
Arthur Pendragon dedi ki: @sensey benim haddime değilde muffy bigmom shiki biraz garip değilmi en güçlü seçmek için Genişletmek için tıkla ... Bence Garp en güçlü kişi. Diğer oyları kadın karakterlere attım.
Arthur Pendragon Dün 19:25 da #34 sensey dedi ki: Bence Garp en güçlü kişi. Diğer oyları kadın karakterlere attım. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
sensey dedi ki: Bence Garp en güçlü kişi. Diğer oyları kadın karakterlere attım. Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik