Şu Law sırf artistik patinaj başka bi'şey değil
MuhahahahaBiri şu arkadaşı revire kaldırsın. Belli ki iyi değil. Konuya gelirsek.
Hemen hemen bu şekilde. Aynı sıraya yazdıklarım avantaj-dezavantaj durumuna göre birbirini yenebilir. Ama ben genel klasman olarak yazdım.
- Zoro=Luffy
- Kidd
- X-Drake, Law, Killer
- Hawkins, Apoo, Urouge, Bege
- Bonney
Bu kadar çarpıtma olmaz yahu
Ne çarptırması var hacı? Tüm supernovalar içerisinde ayrı bir ligte diyor işte ?Muhahahaha
Bu kadar çarpıtma olmaz yahu
Neyse bir sıralama yapacak olursak
1=Luffy ve Kid olur
2=X Drake,Hawkins,Law,Zoro ve Oruç
3=Geri kalanı.Belki Killer süpriz yapıp ikinci lige çıkabilir.
Bulunduğu yeri kesinlikle hak ediyor diyor.Ayrı ligde demiyor.Ne çarptırması var hacı? Tüm supernovalar içerisinde ayrı bir ligte diyor işte ?
He is definitely in a league of his own mu o anlama geliyor?Bulunduğu yeri kesinlikle hak ediyor diyor.Ayrı ligde demiyor.
Ligini yani daha öncesinde söylediği 100 milyon ve üstü ödülü olan çaylak korsan ünvanını hakediyor anlamında konuşuyor.He is definitely in a league of his own mu o anlama geliyor?
Yanlışın var dostum. Supernova adı verilen çaylaklar yani 100 milyon berrynin üstü ödüle sahip çaylaklar arasında o kesinlikle ayrı bir ligte diyor.Ligini yani daha öncesinde söylediği 100 milyon ve üstü ödülü olan çaylak korsan ünvanını hakediyor anlamında konuşuyor.