Yc1den sonra yonko mu geliyor ? Beckman seviyesi ney Beckman'in seviyesi belli mi ? King, Katakuri ve Marco üçlüsünden net güçlü yazdığın üçlüBeckman YC1 değil mi?
Başa baş bir dövüş olurdu; ayrıca Yonko'dan tek yiyen Yonko seviyesi adam mı olur?
Yc1den sonra yonko mu geliyor ? Beckman seviyesi ney Beckman'in seviyesi belli mi ? King, Katakuri ve Marco üçlüsünden net güçlü yazdığın üçlüBeckman YC1 değil mi?
Başa baş bir dövüş olurdu; ayrıca Yonko'dan tek yiyen Yonko seviyesi adam mı olur?
Amiral seviyesi'ni yazmaya gerek duymadım; onlar da tek yemez.(Nova'lar içinde Amiral alabilecek seviyede kimse de yok gibi; yalnızca mc tayfası kontenjanından dolayı Zoro'nun alma ihtimali var.) Bu arada üç Sağ kol da tek yemez, ona rağmen YC1 seviyesi dedim.Yc1den sonra yonko mu geliyor ? Beckman seviyesi ney Beckman'in seviyesi belli mi ? King, Katakuri ve Marco üçlüsünden net güçlü yazdığın üçlü
Bu arada üç Sağ kol da tek yemez, ona rağmen YC1 seviyesi dedim.

Tek başına yonko ile savaşıyor yetmiyor kan üstüne kan alıyor adam. Zoro'nun şimdilik buna yakın bir icraatı yok. H.haki ekleme en büyük güç de Zoro ne kadar kullanabiliyor şüpheli. Law'ın meyve güçleri ise aşırı op.Kral haki serideki en büyük güç. Nasıl kaw aleyhine işliyormuş![]()
Yenemez. Luffy daha güçlüdür. Kid ile Luffy arasında boyut farkı var. Kid'in düştüğü duruma bakarak Luffy'nin de Shanks karşısında aciz bir duruma düşmesini bekleyen daha çok bekler.Sence Shanks Luffy'i yener mi?
Şöyle bir baktımda mangada en kötü nesilden işlenmeyen bir Urouge kalmış.
- Luffy (Yonko)
- Zoro (YC1)
- Law (YC1)
- Kid (YC1)
- Urouge (YC3)
- Killer (YC4)
- Apoo (YC4)
- Hawkins (YC4)
- Drake (YC5)
- Bege (YC5)
- Bonney (YC5)
Nasıl olacak g5 öncesi performansına yaklaşabileni bırak kiyisindan geçen Supernova mı var? Adam gök yariyor. Kaidonile fiziksel denk çarpışıyor. Kid ve Law BM'ye açık bulmadan vuramadi bile. Haterligi bırakın.Kid h. hakisi ile ayrılıyor demek isterdim ama diyemiyorum. nika'yı saymazsak çekişmeli bir sıralama olur

Mükemmel bir yorumZoro seri sonu KK üstü seviye olacağı için Luffy ile kıyaslanması normal.