Clark Kent ile Superman'i nasıl ayırt edemiyorlar ?Superman'de sevmeyen ne biliyim...
Arada sadece bir gözlük var. İkisi de aynı adam.
Clark Kent ile Superman'i nasıl ayırt edemiyorlar ?Superman'de sevmeyen ne biliyim...
Bence burada farklı.Clark Kent ile Superman'i nasıl ayırt edemiyorlar ?
Batman'ı Batman yapan Joker'dir. Şaka bir yana Batman çok iyi ya. The Dark Knight Rises a sinemanada bakmıştım ve çok beğenmiştim. Bazı filmler sinemada bakılmalı gerçekten.Batman, garibanları ezen sistemin yılmaz savunucusudur.
Nolan in kardeşi sağ olsun o filmleri adam eden.Batman'ı Batman yapan Joker'dir. Şaka bir yana Batman çok iyi ya. The Dark Knight Rises a sinemanada bakmıştım ve çok beğenmiştim. Bazı filmler sinemada bakılmalı gerçekten.
batman i batman yapan nolandır . batman begins dark knighttan iki kat daha iyi zatenBatman'ı Batman yapan Joker'dir. Şaka bir yana Batman çok iyi ya. The Dark Knight Rises a sinemanada bakmıştım ve çok beğenmiştim. Bazı filmler sinemada bakılmalı gerçekten.
Dark knigh en iyisi demedim ki zaten Sinema da aldığın zevk katlanıyor biraz ona değindim.batman i batman yapan nolandır . batman begins dark knighttan iki kat daha iyi zaten
Çünku superman gozlugu herkesi ipnotize ediyordu.önden süklüm püklüm, sırtından devasa adam görüp insanlar şaşırtıyordu.Clark Kent ile Superman'i nasıl ayırt edemiyorlar ?
Ekşide bir tane deli vardı, o filmlerle ilgili hoş anelizler yapmıştı. Bakayım dedim hesaba şimdi, silmiş tüm entarileri.Batman, garibanları ezen sistemin yılmaz savunucusudur.