O sağdaki, bizim 3 oyunun ortasındaki Hırvat topçu tarla gibi yerden koşu yapmasın diye alanı kapatıyor.Defansın ortasındaki adam kimi tutuyor?
O sağdaki, bizim 3 oyunun ortasındaki Hırvat topçu tarla gibi yerden koşu yapmasın diye alanı kapatıyor.Defansın ortasındaki adam kimi tutuyor?
Brezilyalı bir kadına aşık olmuş Jesus gitmezdi zaten.Jesus Portekiz'e gidiyordu hani? Günahını almışlar.
Biz bu arada önde press taktiği uyguluyoruz değil mi?O sağdaki, bizim 3 oyunun ortasındaki Hırvat topçu tarla gibi yerden koşu yapmasın diye alanı kapatıyor.
Önde uyguluyorsak da o pası çıkaran adama keremin basıyor olması lazım. Eğer pres yapıyorduysak Cengiz ve Enes adamlarını almış ama Kerem adamını almamış ve adamın rahat pas kullanmasını sağlamış sonucu çıkar. Pres yaparken bir kanadın rakip yarı sahada basıyor, diğeri kendi yarı sahanın ortalarında boş durarak kime pres yapıyor yani merak ettim.Biz bu arada önde press taktiği uyguluyoruz değil mi?
Bak sağda iki adam var. biri 3 oyuncumuzun ortasında boş duruyor, ondan bahsediyorum.Sağdaki adamdan bahsetmiyorum ayrıca.
Top bu esnada ters kanatta?Önde uyguluyorsak da o pası çıkaran adama keremin basıyor olması lazım. Eğer pres yapıyorduysak Cengiz ve Enes adamlarını almış ama Kerem adamını almamış ve adamın rahat pas kullanmasını sağlamış sonucu çıkar. Pres yaparken bir kanadın rakip yarı sahada basıyor, diğeri kendi yarı sahanın ortalarında boş durarak kime pres yapıyor yani merak ettim.
Bak sağda iki adam var. biri 3 oyuncumuzun ortasında boş duruyor, ondan bahsediyorum.
1) Yav o soldan kaçan boş adam, adamların sol kanadı. Onu tutması gereken, takip etmesi gereken Kerem. Pres yapıyorsak da o pası rahat rahat atana basması gereken de Kerem. Hangisini tercih ediyorsan artık. İki durumda da görevini yapmamış, bu kadar basit.Top bu esnada ters kanatta?
Bilemedim@Montana usta Modriç>Iniesta diyebilir miyiz?
Messi pasın şiddetini iyi ayarlayamamış