Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu arada önde press taktiği uyguluyoruz değil mi?
Önde uyguluyorsak da o pası çıkaran adama keremin basıyor olması lazım. Eğer pres yapıyorduysak Cengiz ve Enes adamlarını almış ama Kerem adamını almamış ve adamın rahat pas kullanmasını sağlamış sonucu çıkar. Pres yaparken bir kanadın rakip yarı sahada basıyor, diğeri kendi yarı sahanın ortalarında boş durarak kime pres yapıyor yani merak ettim.

Sağdaki adamdan bahsetmiyorum ayrıca.
Bak sağda iki adam var. biri 3 oyuncumuzun ortasında boş duruyor, ondan bahsediyorum.

Önde uyguluyorsak da o pası çıkaran adama keremin basıyor olması lazım. Eğer pres yapıyorduysak Cengiz ve Enes adamlarını almış ama Kerem adamını almamış ve adamın rahat pas kullanmasını sağlamış sonucu çıkar. Pres yaparken bir kanadın rakip yarı sahada basıyor, diğeri kendi yarı sahanın ortalarında boş durarak kime pres yapıyor yani merak ettim.

Bak sağda iki adam var. biri 3 oyuncumuzun ortasında boş duruyor, ondan bahsediyorum.
Top bu esnada ters kanatta?

Top bu esnada ters kanatta?
1) Yav o soldan kaçan boş adam, adamların sol kanadı. Onu tutması gereken, takip etmesi gereken Kerem. Pres yapıyorsak da o pası rahat rahat atana basması gereken de Kerem. Hangisini tercih ediyorsan artık. İki durumda da görevini yapmamış, bu kadar basit.

2) Bu adamlar metrelerce uzun top atıyorlar, Çağlar sağa açıldığında oluşacak o yaylaya, o sağdaki söylediğim oyuncu koşu yaptığında top mu atamayacaklar? Ki söylediğim adam ortaya koşu atacak söylediğim olursa. Bir de sanırsın kanattan kanada, uzun pas atamıyor bu adamlar da ters kanatta olması anlam taşıyacak. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık