Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın hasta yakını var diye anımsıyorum. Bırakırsa bir şey diyemem. Yardımcı hocanın gelmesi takımın geleneği oldu gibi. Abdullah hoca 14. bile yapsa sorun değil.
Yönetimin çıkıp konuştuğu bir an var mı bu sezon? Hoca tamamen yalnız durumda. Allahın kulu da radikal karar almıyor bu sene. Uyuşuk, oynamak istemeyen tipleri de bi daha maça sokmasınlar en azından bana yeter.

Icardi içinde alemci karı kız peşinde top mop oynamaz ırz düşmanı felan diyorlardı. Sonra rakiplerin peşine düştü işte 3 büyüklere de golü var. Okan Buruk hocama kırık adam lazım.
Yani adamın kalitesi var ama bizimde kalecilerin bu sene formu çok kötü.Fb-bjk-ts kalecileri leş atıyor.Bununda etkisi var bence.Bence normal ve bazen normalden iyi olarak Muslera performans veriyor.

PSG Arda'yı istemiş deniyordu. FB yerinde olsam İcardi'yi içeren bir formülle anlaşırdım. Zaten Arda'ya faydaları olmayacak hem iyi paraya saydırmış olurlar, hem forvete kalıcı bir çözüm bulmuş olurlar, hem Valencia'yı rahat rahat satarlar hem de GS'yi çıldırtmış olurlardı : ))

Ön elemeleri oynamayacak mı?
Bu sezonki şampiyon, gelecek sene 1. Önelemeden başlayacak. 3 eleme + play-off oynayacak.

Şampiyonlar yolunda gideceği için Portekiz Fransa takımları gelmeyecek. Yol biraz daha kolay. En zor takım muhtemelen Ukraynadan gelecek takım olur.

Eğer Şl şampiyonu kendi Ligi'nde de kazanırsa ki genelde öyle oluyor, Ukrayna takımını dert etmeyiz.

İlk 12 ye veya 10 a girmemiz lazım diye biliyorum. @Count Alucard daha iyi biliyordu.
Normalde ilk 10a giren ama Rusya katılamadığı için ilk 11. Eğer Şl şampiyonu kendi Ligi'nde de şampiyonlar ligi potasına girerse 12. Sırada olmak yetiyor. Son sene bu kural sayesinde gidebilmiştik biz aslında.

Konya'nın uçağı kalkmayınca havaalanına gitmiştir o, sabaha kadar cevap alamayız ondan.
Yok ya, evime çok uzak havaalanı. Gidersem dönemem muhtemelen:D

Yerine gelebilecek yerli makul aday yok Ünal hoca harici. Yabancı hoca işi sıkıntılı çünkü yönetim transfer yapmıyor pek. Niye risk alalım? Avrupa potasına girdiğimiz sürece sıkıntı yok şimdilik. Şampiyonluk gelirinden fazla kazanıyoruz Avrupa'da. Sırf millete hava atalım diye geleceği ipotek altına almak mantıklı değil. Zaten sıkıntılı mali durumlar.
Tamam da Avcı avrupa başarısını önemseyen biri değil, pozitif futbol oynatan biri de değil, sen memnunsundur belki bilemem ama benim takımımda hoca olarak görmek isteyeceğim biri değil.

PSG Arda'yı istemiş deniyordu. FB yerinde olsam İcardi'yi içeren bir formülle anlaşırdım. Zaten Arda'ya faydaları olmayacak hem iyi paraya saydırmış olurlar, hem forvete kalıcı bir çözüm bulmuş olurlar, hem Valencia'yı rahat rahat satarlar hem de GS'yi çıldırtmış olurlardı : ))
Hala Wanda Naradan bahseden Icardiyi alırlarsa baltayı taşa vururlar hem Ardadan olurlar hem de kendisini sevmeyen yüksek maaşlı nur topu gibi bir forvetleri olur bence kötü hamle :D

Zaniola transferi çok büyük kumar.Adam büyük bir sakatlık yaşadı daha önce ve mental olarak iyi durumda değil.Üstelik konuşulan para Türk kulüpleri için çok büyük para.Oyuncu benim izlediğim kadarı ile şuan İtalya liginin en yetenekli oyuncularından biri.Yani adamın kalitesi tartışılmaz.Ama söylediğim sebepler yüzünden performans vermeme ihtimali var.Böyle bir durumda elimizde büyük patlar bu transfer.Ama eğer Okan Buruk İcardi'den aldığı verimi Zaniola'dan alırsa hem gelecek sene avrupada iddalı olmamazı sağlar hemde müthiş bir bonservis getirir bize.Bakalım ne olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık