Yalan söylüyor Hüseyin Türkmen cezalı değil
Yalan söylüyor Hüseyin Türkmen cezalı değil
Birine AKPli demek hakaret sebebi mi?Söylediğin şey fazla ağır.
Bende diyordum neden 13. bitirdik , diğer takımlar şike yapmış.
Newcastle satıldıktan sonra bile premier lig seviyesine göre doğru dürüst harcama yapmadı. Bu yaz bayağı iyi duruma gelecekler bence. Çocukken Micheal Owen , Emre Belezoğlu’lu kadroyu çok sevdiğim için desteklerdim , umarım çok daha iyi olurlar.İnanması güç ama 5 dakika top oynayıp karambole bir tane gol attık kornerden ve bir puan aldık. Newcastle da öyle ahım şahım futbol oynamadı ama hak ettik mi 1 puanı? Hak etmedik.
He bir de kötü bir maçtı. PL övüyoruz burada ama yalancı çıkartıyor bizi böyle maçlar.
Aynen. alksdşjfkasBende diyordum neden 13. bitirdik , diğer takımlar şike yapmış.
Fenerbahçe taraftarını taklit etmiştim olmuş mu ? Her başarısızlıktan sonra başkalarını suçluyordumAynen. alksdşjfkas
Sen direk GS ye diyon. Malum partiden hiç haz etmem, o partiyi tutan insanlarla hiç konuşmam, muhatap almam. Söylediğinin kabul edilebilir noktası yok.Birine AKPli demek hakaret sebebi mi?
Olmamış... Senin normal tutumunla ayırt edemedim.Fenerbahçe taraftarını taklit etmiştim olmuş mu ? Her başarısızlıktan sonra başkalarını suçluyordum![]()
Cansın.Olmamış... Senin normal tutumunla ayırt edemedim.Ayırt edebilsem olurdu.