Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Günok milli takımda 1. kaleci olmalı bence. O bir iki sene daha idare eder. Uğurcan veya Altay'a göre daha çok güven veriyor bence.
1-2 yıl sonra yeni alternatifler de oluşur muhtemelen.

Dele Alli GS'ye

Sana göre Fener'in her boku temiz olduğu için fikir söylemeye gerek yok.
Hahahah benim hakkımda ağzımdan yorum yapmaya da başladınız, iyi iyi. :S

Hani konuşuyorlardı ya, fetö metö, Fener'in bağlantısı hakkında Mihawk foto atınca, ben de onu görme, geç bunu diye espri yapmak istemiştim, ama tam anlaşılmamış sanırım :D
Yok, onu anlamadım pozisyonu atınca ona diyorsun sandım. Neyse öyle olsun... :D

Napacan, kapıdan içeri mi almayacan? Biz adamın geldiği sezon şampiyon mu olduk? Adamın ayağına gitmekle, yöneticilerinin propaganda yapmasıyla bir tutuyorsan tut.
Yani sen şimdi bütün kalbinle ülkeyi faal olarak 20 senedir yöneten adamın, ayrıca kendin dediğin gibi sizin 25 yıllık kongre üyenizin, Galatasaray propagandası sonucu bize kıyak yaptığına mı inanıyorsun :D
Peki öyle olsun.

Sen bakmıyon galiba? Adamlar okumuyor demekte haklıymış la:D Arada bak karşında kim var, anlaşılacak bir insan mı yoksa bildiğin başka niyeti olan bir insan falan mı diye:D
Olum 1 cümle yazmışsın neye bakayım? Valla sende artık iptal olma düzeyine geldin. Bana yazdığın 1 cümle, o da Fenerin boku moku temiz falan demeye kalktın sana göre falan diye.

Yani sana ne diyeyim neyi okuyayım? Sen yapma bari hadi bazılarına alıştık da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık