Valla arada ne yaptığınız belli olmuyor...Espri yapmıştı hacı abi, komik olsun diye ama çok belli olmamış sanırım![]()
Dışarıda mı tutmuş?E dışarda tuttuysa kırmızı kart. Adana'nın bir hakkı daha yenmiş işte.D:
Valla arada ne yaptığınız belli olmuyor...Espri yapmıştı hacı abi, komik olsun diye ama çok belli olmamış sanırım![]()
Dışarıda mı tutmuş?E dışarda tuttuysa kırmızı kart. Adana'nın bir hakkı daha yenmiş işte.D:
FETÖ ile ilgili bir şey demedim neden gerildin ki sen şimdi? Oralara girmeye gerek yok senin o övdüğün kültürün neler yaptığını göstermek için.
Bak GS gene şampiyonluğa koşuyor.
![]()
Galatasaray Ak Saray'da - Fanatik Gazetesi Galatasaray (GS) Haberleri - Spor
Galatasaray Futbol Takımı ve yöneticileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.www.fanatik.com.tr
Reis bunun suçu sende, sen anlamamışsınValla arada ne yaptığınız belli olmuyor...
Dışarıda mı tutmuş?
FETÖ ile ilgili bir şey demedim neden gerildin ki sen şimdi? Oralara girmeye gerek yok senin o övdüğün kültürün neler yaptığını göstermek için.
Bak GS gene şampiyonluğa koşuyor.
![]()
Galatasaray Ak Saray'da - Fanatik Gazetesi Galatasaray (GS) Haberleri - Spor
Galatasaray Futbol Takımı ve yöneticileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.www.fanatik.com.tr
Şike var kabul et ya da etme, Ofsaytımsı ile mutluluklar sana. Bizde Sivas maçı gibi bir şey olsa yıkılıyordu ortalık şimdi. Bu şekilde konusmayacağını da çok iyi biliyom aksi olsaydı ama ne hikmetse temiz oldu lig şimdi değil mi? Seyit onbaşılar sizi...Hadi olm ya, tek taraflı tartışıyorsun. Lig başından beri fenere operasyon mu çekildi. Kadıköye gelip 3 tane döşedik, hakem taktir haklarını fenerden yana kullandı. O gün ne hikmetse burada yoktun. Ofsaytımsıdan devam. lig 1. haftadan itibaren fener ve gs maçlarını tek tek çıkar, kime ne kadar hakem hatası yapılmış. Fenerli yorumcular fener haksız kazanınca buruk geceydi hakemdir hata yapar diyor aynı kafa devam siz, şimdide şike operasyon. Demek ki şike ve operasyonu bazen siz yapıyorsunuz ki bu kadar kolay bilip söyleyebiliyorsunuz.
Neyi anlamamışım anlat bakalım...Reis bunun suçu sende, sen anlamamışsın![]()
Sana göre Fener'in her boku temiz olduğu için fikir söylemeye gerek yok.Valla arada ne yaptığınız belli olmuyor...
Dışarıda mı tutmuş?
25 yıl üyelik üstüne YDK üyeliğini kazanmış adamın kulübe gelmesiyle, sezon ortasında ziyarete gitmek aynı şeyler. Haklısın, katılıyorum.
Hani konuşuyorlardı ya, fetö metö, Fener'in bağlantısı hakkında Mihawk foto atınca, ben de onu görme, geç bunu diye espri yapmak istemiştim, ama tam anlaşılmamış sanırımNeyi anlamamışım anlat bakalım...![]()