Şimdi fetö de operasyon çekmiyorsa, kim çekiyorOnlarla ilgili çok şey yazardım da, işin adli boyutuyla uğraşamam. O kadar kıymetli değiller. Zamanında kimlere sponsor olduklarına bakabilir isteyen.

Şimdi fetö de operasyon çekmiyorsa, kim çekiyorOnlarla ilgili çok şey yazardım da, işin adli boyutuyla uğraşamam. O kadar kıymetli değiller. Zamanında kimlere sponsor olduklarına bakabilir isteyen.
Fetö zaten çok iyi bir söylem zaten savunan da yok o taraftan veya üstlenen de altıma sıçsam fetö dicem bundan sonra Sivas maçındaki sahayı da fetö bu hale getirdi benceŞimdi fetö de operasyon çekmiyorsa, kim çekiyor![]()
Şimdi fetö de operasyon çekmiyorsa, kim çekiyor![]()
Olum bu pozisyonun devamında Altay'ın eline vuruyor Onyekuru. Adam geçin diyor çünkü daha net tartışılması gereken pozisyonlar var burada bari olayı sağa sola çekmeyin...
Espri yapmıştı hacı abi, komik olsun diye ama çok belli olmamış sanırımOlum bu pozisyonun devamında Altay'ın eline vuruyor Onyekuru. Adam geçin diyor çünkü daha net tartışılması gereken pozisyonlar var burada bari olayı sağa sola çekmeyin...
E dışarda tuttuysa kırmızı kart. Adana'nın bir hakkı daha yenmiş işte.D:Olum bu pozisyonun devamında Altay'ın eline vuruyor Onyekuru. Adam geçin diyor çünkü daha net tartışılması gereken pozisyonlar var burada bari olayı sağa sola çekmeyin...
O bu değil de saha rezalet ya, Sivas'ın oyuncuları niye sürekli sakat belliFetö zaten çok iyi bir söylem zaten savunan da yok o taraftan veya üstlenen de altıma sıçsam fetö dicem bundan sonra Sivas maçındaki sahayı da fetö bu hale getirdi benceAksini savunan fetöcüdür
![]()
FETÖ ile ilgili bir şey demedim neden gerildin ki sen şimdi? Oralara girmeye gerek yok senin o övdüğün kültürün neler yaptığını göstermek için.Galatasaray 90'lardan önce uluslararası başarıları olan bir kulüp. Konuyu uzatmak istemiyorum, sen inatla çekiyorsun. Cam evde oturuyorsun, millete taş atıyorsun.
İlla bunları mı atalım? Ne istiyorsun? FETÖ terör örgütü ilan edildikten sonra da Fener şampiyon olamıyor, onlar mı kolluyordu diyelim? VAR geldi Fener bitti, Fener şikeci mi diyelim? Mehmet Ağar piyasada yok, GS yine zirvede. Ondan öncede bu kulüp başarılıydı. Sadece UEFA kupası aldığı yıl başlamadı bu Avrupa işleri.
Cidden sıktınız. Sizinle kim yarışa girse ya şikeci, ya fetöcü, ya başka bir şey. En temiz olarak ligden çekilin ve artık rahatlayalım şu çamur atma muhabbettinden.
![]()
TFF 39 gündür Sivas'a maç vermiyordu ne hikmetse bu maç onay aldı saha için, bende diyorum ya bizimkiler gidip diğer takımları eleştirebiliyorlar şimdi çıksınlar TFF'yi de eleştirsinler.O bu değil de saha rezalet ya, Sivas'ın oyuncuları niye sürekli sakat belli![]()
Hadi olm ya, tek taraflı tartışıyorsun. Lig başından beri fenere operasyon mu çekildi. Kadıköye gelip 3 tane döşedik, hakem taktir haklarını fenerden yana kullandı. O gün ne hikmetse burada yoktun. Ofsaytımsıdan devam. lig 1. haftadan itibaren fener ve gs maçlarını tek tek çıkar, kime ne kadar hakem hatası yapılmış. Fenerli yorumcular fener haksız kazanınca buruk geceydi hakemdir hata yapar diyor aynı kafa devam siz, şimdide şike operasyon. Demek ki şike ve operasyonu bazen siz yapıyorsunuz ki bu kadar kolay bilip söyleyebiliyorsunuz.Olum bu pozisyonun devamında Altay'ın eline vuruyor Onyekuru. Adam geçin diyor çünkü daha net tartışılması gereken pozisyonlar var burada bari olayı sağa sola çekmeyin...