Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradan görebilirsin başarıyı; https://gsmuze.com/

Çömlek ve güğümler için gelme ama, burada yok. Hayatında görmediğin kupaları görünce de şaşırma.
Şu dandik ligdeyken istersen 1m kupa kas. Zerre değeri yok benim gözümde. Şu ortama bak ya. İspanya, ingilterede böyle olaylar olsa yer yerinden oynardı. Daha yeni juvenin başına gelenler malum. Yazık yemin ediyorum, kendi ettiğimiz iğrençliklerle gurur duyuyoruz.

Şu dandik ligdeyken istersen 1m kupa kas. Zerre değeri yok benim gözümde. Şu ortama bak ya. İspanya, ingilterede böyle olaylar olsa yer yerinden oynardı. Daha yeni juvenin başına gelenler malum. Yazık yemin ediyorum, kendi ettiğimiz iğrençliklerle gurur duyuyoruz.

Konu siyasete girecek diye sınırda yazıyorum. Bu işi anca dirayetli politikacılar çözer. Kulüpler çözemez. O yüzden durum bu noktada.

Montana

En çok kart gören takımların başında GS var, en az penaltı verilen takımların başında GS var. Kaç gündür GS şöyle GS böyle muhabbeti sıktı artık.

Montana

Hükümete karşı konuştu. "Onlar ses çıkarmadı, failler ortada yok demek onlar da işin içinde" tarzında konuştu.

Lafı yine istediğin gibi anlamaya başlama 61'siz. Hamsi severliğin ortaya çıkıyor yine...
Şu sıralar Tayyip hakkında konuşulması benim için bir şey ifade etmiyor, bir kaç ay sonra inecek zaten. Bu adama yıllardır muhalefet etmiş, işinden olmuş, hapis yatmış adamlar var, ne kimse konuşamayacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık