Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener'de de öyle olmalıydı diye düşünüyorum. Havasından ziyade, kalabalık ortamlarda kontrolü sağlamak daha zor olur her zaman.
Kültür farkı.Dediğim gibi doğru yanlışı tartışmıyorum burda ama iki farklı kültürü görmek benim hoşuma gidiyor.Fb kongresine bakınca daha halkı temsil ediyor diye bilirsin ya da böyle kongre olmaz ciddiyet yok da diyebilirsin.

Hasic sakatlandıktan sonra formda dönmedi. Emirhan'ın da, daha önce bahsettiğim sorunu baş gösterdi. İzmirde güzel, bakımlı kızların ortasına düşünce... Çocuk uçaktan iner inmez 300-350 tane İzmirli kıza takip atmıştı. Vazgeçileceğini düşünmüyorum Emirhan'dan ama kiralık gönderilecekse daha doğuya gitmeli. Kızlarla bu kadar rahat konuşamayacağı bir yere ama çok da kızların olmadığı bir yer olursa psikolojik sorun yaşayabilir. Evlendirilse de olur aslında. Çocuğun tek problemi karı-kız olaylarına çok karışması. Yani futbolunda düzelteceği şeylerden çok daha önemli bunlar.

Bugün Tayfur-Amir-Necip'le çıkacakmışız. Eksikler var anlıyorum da bu üçlünün de hiçbir açıklaması olamaz. Formsuz olsa bile her türlü genç oyuncu> pas atmaktan aciz Necip...

daha 2 sayfa once bizimkilerinde ayni boku yediğini aglamayana meme olmadığını bunuda senden benden çok. Kocunda, timurunda bildiğini bunlarda ekmek olduğu için özellik yaptıklarını belirttim. Mesajjim benzer durumda biz olunca aynını yapan sen ve senin gibi fenerlilereydi. Zaten hemende oltalandin. Simdi makul cevaplardan çıkıp hakettiğin gibi cevap vercem.

Biz dogranirkende fenerliler olarak hatta spesifik olarak sen full agliyodun burda. Magdursuniz bilmem ne diye. Senin gibi aglak bir herif gormedim ben. Penaltımizi vermediler dersin gecersin. Arkadas 2 gündür her gördüğün fbli twiti atıp bu penalti değil mi diye mesaj atiyon. Kulübümüzün başkanı da gaza gelmis devlette isin icinde demis 12 sene niye bekliyorsa madem erkekti. Zamaninda deseydi. :D cekilin ligtende kurtulalim basketbol izleyin valla billa tr futbol kamuoyu bıktı fblilerin zirlamasindan.
Eee bunu diyorsun sonra Ali Koç eleştiriyorsun. Bunun hiç yapılmaması lazım normalde ama işte TR olunca buna sizin gibiler "Böyle yapılmalı" diyebiliyor.

Bak bizimki ağlamak değil gerçekleri konuşmak. Ağlamak be biliyor musun? Kayseri'ye sizinkiler şamar oğlanı oldu, şut çekemedi düzgün Okan çıktı "Hakem hakem" diye ağladı. Ağlamak budur alakasız, dün ki maç sonrası takım doğranmış ama senin gibiler ağlıyor der işine öyle geldiği için. Ağlayan ortada aslında bu "Ofsaytımsı sezonu" dediğimiz sezon da ağlayan GS'ye memesi de veriliyor bilirsin sen onu da...

Ligden çekilelim meydan çakallara kalsın değil mi? Alıştınız Ofsaytımsılara, dua ve himmetlere tabi...

Kültür farkı.Dediğim gibi doğru yanlışı tartışmıyorum burda ama iki farklı kültürü görmek benim hoşuma gidiyor.Fb kongresine bakınca daha halkı temsil ediyor diye bilirsin ya da böyle kongre olmaz ciddiyet yok da diyebilirsin.

Ali Koç Galatasaray'ın başkanı olsaydı, 4-5 ay içerisinde kovulurdu. Hangisinin daha başarılı olmaya odaklı sistem olduğu buradan anlaşılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık