Yok yav sırf ona inat gs savunmaya başladım oysa gsyi fbden daha çok sevmem ama artık durum değişti

Yok yav sırf ona inat gs savunmaya başladım oysa gsyi fbden daha çok sevmem ama artık durum değişti
Tanıdık gelmesin sizinkiler çünkü...Bunlar bir yerden tanıdık geliyor bana...![]()
Şimdi bizimkiler, zamanında da sizinkiler.Tanıdık gelmesin sizinkiler çünkü...![]()
Gerekirse yasalar çıkarılmalı böyle gencolar için. Bunlar lazım bize 30una gelmiş tipler değil.Beşiktaş'ın altyapısında çok büyük yetenekler var. Şansız bir sakatlık yaşayan Ege Demir de çok özel bir isim. Berkay Kenctemur da aynı şekilde baya yetenekli bir isim. Kaleci Emir Yaşar iyi, Aytuğ ve Necati de potansiyelli isimler. Emirhan gitti, umarım bu isimleri tutabilirer ve tabi ki oynatacak bir Td de gelir.
Bizimkiler 1 defa sizinkiler 10 defa ama sorsak bizimkiler göze batar. Sezon başından buyana sizinkiler ortada...Şimdi bizimkiler, zamanında da sizinkiler.![]()
Güzel, ben beğendim. Olumlu buldumYayın iyi mi?
Net penaltı.Belhanda zıplamış topa doğru, yapacak bi şeyi yok inecek bir yere. Gri pozisyon veren de olur vermeyen de.