Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajın içeriğini anlıyorum ama öyle giriş mi yapılır simgesinde kuş amblemi olanların ağlaması diye başlıyorsun yahu :hhh:
Evet orda biraz ofansif olmuş çünkü arka sayfadaki mesajları okuyunca oyle yazasim geldi. Cumleyi yazınca sonradan doğruları gördüm. Karşıt ve yeren düşünceler doğal olarak benimde mizacimi etkiliyor. :( Etkilemeseydi iyiydi.

La gri pozisyon yüzde elli elli diyorum eyyan diyorsub, bence net penaltı degil. Futbol bu temas oyunu.
Eyyam çünkü Montana, Belhanda'nin top ile alakası sıfır müdehalesi yok. Gelişi zaten penaltı adamın bu nasıl giriş? Bu tip pozisyon orta sahada bile olunca faul veriliyor ayarsız çünkü. Üstüne adam topa müdehale yerine rakibe giriyor.

Yani bu temas sana göre öyle mi? :S

Montana

Eyyam çünkü Montana, Belhanda'nin top ile alakası sıfır müdehalesi yok. Gelişi zaten penaltı adamın bu nasıl giriş? Bu tip pozisyon orta sahada bile olunca faul veriliyor ayarsız çünkü. Üstüne adam topa müdehale yerine rakibe giriyor.

Yani bu temas sana göre öyle mi? :S
Topun olduğu pozisyona sıçrıyor, adam hareketsiz bekleyecek FBli gol atsın diye istiyorsun heralde.

Topun olduğu pozisyona sıçrıyor, adam hareketsiz bekleyecek FBli gol atsın diye istiyorsun heralde.
Kardeşim topun olduğu pozisyona sıçrıyor diye bir savunma yok. Topa vurmuş mu? Hayır. Ne yapmış rakibe vurmuş. Savunmaya çalıştığın şey komedi farkına var. Ceza sahasında çoğu müdehale topa yapılmaya kalkılıp rakibe vuruluyor ve penaltı oluyor zaten. Hala daha algı peşindesin "FB gol atsın" falan diye işine bak ya trollsen komik değilsen daha da komik olma...

Montana

Kardeşim topun olduğu pozisyona sıçrıyor diye bir savunma yok. Topa vurmuş mu? Hayır. Ne yapmış rakibe vurmuş. Savunmaya çalıştığın şey komedi farkına var. Ceza sahasında çoğu müdehale topa yapılmaya kalkılıp rakibe vuruluyor ve penaltı oluyor zaten. Hala daha algı peşindesin "FB gol atsın" falan diye işine bak ya trollsen komik değilsen daha da komik olma...
Savunmaya çalıştığım bir şey yok, bu kadar temas olur futbolda. Benim görüşüm bu daha önce de öyleydi. Her temasa düdük çalınmaz net bir dirsek falan olsa penaltı derdim.

Savunmaya çalıştığım bir şey yok, bu kadar temas olur futbolda. Benim görüşüm bu daha önce de öyleydi. Her temasa düdük çalınmaz net bir dirsek falan olsa penaltı derdim.
Yahu top ile alakasız adama giriyor temas diyorsun. Ne teması bu?

Altay'ın pozisyon da temas diyelim o zaman neden penaltı çalındı? Görüşüm deyip çıkılacak bir pozisyon değil bu kusura bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık