Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın twitini atan kişi ligi bile izlemiyor. Galatasaray 4 penaltı almış, 2 tanesi gol olmuş. 2 golle liderlik koltuğuna oturmuşlar. Haha. Galatasaray bu lige fazla yahu.
Niye penaltı kısmına takıldın, ki sadece penaltılarla liderliğe oturdu da yazmıyor orada.

"Galatasaray SK’nın da dün bağırıp, bugün hakemlerin lehlerine verdikleri kararlara susması ve aynı şekilde ligin başında hakemlerin verdikleri destekle mutlu olan ama bugün ise hakem hatalarından dert yanan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün açıklamaları, "Bana dokunmazsan sorun yok ama dokunursan sorun var" mantığının ta kendisidir."

Burada yazan ne yanlış?

Niye penaltı kısmına takıldın, ki sadece penaltılarla liderliğe oturdu da yazmıyor orada.

"Galatasaray SK’nın da dün bağırıp, bugün hakemlerin lehlerine verdikleri kararlara susması ve aynı şekilde ligin başında hakemlerin verdikleri destekle mutlu olan ama bugün ise hakem hatalarından dert yanan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün açıklamaları, "Bana dokunmazsan sorun yok ama dokunursan sorun var" mantığının ta kendisidir."

Burada yazan ne yanlış?
Humor yok humor.

Burada yazan ne yanlış?

Senden az penaltı alıp, senden az penaltı gol yüzdesi olan takıma penaltıyı iliştiriyorsan ciddiyetini kaybedersin maalesef. Geri kalan kısımda haklı. Beşiktaş niye bizi ortak ettiniz diye VAR kayıtlarında sinirlenmişti, şimdi ise alakasız bir şekilde Galatasaray'ı alet etti. Bu yönden de haksızlar.

Kadının beyanı esas olduğundan ben de suçludur büyük ihtimalle diyordum ama Mason Greenwood'un aleyhindeki tüm suçlamalar(tecavüz, fiziksel şiddet ve ölüm tehdidi) düşmüş. Tanıklar ifadelerini geri çekmiş.

Süreç nasıl gelişecek pek birlikte izleyeceğiz ama eğer hakikaten suçsuzsa çok yazık oldu Mason'a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık