Gayet haklı açıklama var burada.Vay BJK twit de atabiliyormuş, FB'yi bekliyor olmaları güzel. Keşke diğer takımlara karşı da görseydik. Güzel güzel bunlar da konuştuysa tamamdır... :S
Gayet haklı açıklama var burada.Vay BJK twit de atabiliyormuş, FB'yi bekliyor olmaları güzel. Keşke diğer takımlara karşı da görseydik. Güzel güzel bunlar da konuştuysa tamamdır... :S
Bu sezon ilk kez konuşuyorlar hangi olaya karşı? Öyle ki BJK'ye doğrudan denen bir şey de yok hakeme tepki var. Buna rağmen öncesinde çok daha net olaylar olmasına rağmen sesleri çıkmıyordu. Kendi taraftarlarından bile tepki gördüler, yoksa haklı veya haksız olmasını tartışmıyorum "Bu zamana kadar neredeydiler" diyorum...
Hee önceden konuşmadılar diye şimdi de mi konuşmasınlar? Bu nasıl mantık? Sen de o zaman başka takımlara hata, haksızlık yapıldığı zaman eğlenen adamsın, şimdi kendi takımına karşı bir haksızlık yapılınca sus... O zaman haksızlığa akşrı sesin çıkmadı çünkü. Nasıl mantıklı mı?Bu sezon ilk kez konuşuyorlar hangi olaya karşı? Öyle ki BJK'ye doğrudan denen bir şey de yok hakeme tepki var. Buna rağmen öncesinde çok daha net olaylar olmasına rağmen sesleri çıkmıyordu. Kendi taraftarlarından bile tepki gördüler, yoksa haklı veya haksız olmasını tartışmıyorum "Bu zamana kadar neredeydiler" diyorum...
Değil, onlar penaltıysa Ads'nin de verilmesi gereken 2 tane penaltısı var. O zaman her maç en az 5 tane penaltı olsun.Olum kaç tane video attık tartıştık kimse "Net el" diyemedi ne anlatıyorsun ya? Herkes buradaydı farklı yerde mi tartıştık biz? :S
Aynen ikna olmayacağımız için atmadın, valla kendini avutma şeklin de güzel. Diğer pozisyonlari da at bakalım penaltı değil diyorsundur belki... :S
Bak hala istediğin gibi algılıyorsun olayları. Şurada neden bu açıklama şimdi yapıldı? BJK'ye laf mı atıldı? Bundan daha büyük olaylar oldu Sivas da neden bu açıklama o zaman yapılmadı da FB hak arayınca ortaya çıktılar bunu diyorum. Yoksa yazabilirler ama her zaman yazsınlar, savunsunlar bir takıma karşı yaparken diğerinin yaptığı şeylere göz yummasınlar. Bunlari kendi taraftarı bile savunmadı"BJK sahipsiz" diye TT açıyorlardı bu sene. Bakıyorum FB hakkını aramaya kalkınca ortaya çıkmışlar ve bunu dile getirdim "Öncesinde bu kadar olay oldu neredeydiniz" diye.Hee önceden konuşmadılar diye şimdi de mi konuşmasınlar? Bu nasıl mantık? Sen de o zaman başka takımlara hata, haksızlık yapıldığı zaman eğlenen adamsın, şimdi kendi takımına karşı bir haksızlık yapılınca sus... O zaman haksızlığa akşrı sesin çıkmadı çünkü. Nasıl mantıklı mı?
Söylediklerinde samimi veya değillerdir, herkesin sorumluğu olduğunu yazmışlar. Şurada bu oldu, burada bu oldu demekle düzelmez diyorlar. Senin kaptığın kısım ise "tuttuğum takıma laf attılar" kısmı.
Ahsbabsbsv artık kendini aştın kardeş sen "Ofsaytımsı" olayından devam et...Değil, onlar penaltıysa Ads'nin de verilmesi gereken 2 tane penaltısı var. O zaman her maç en az 5 tane penaltı olsun.