Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon ilk kez konuşuyorlar hangi olaya karşı? Öyle ki BJK'ye doğrudan denen bir şey de yok hakeme tepki var. Buna rağmen öncesinde çok daha net olaylar olmasına rağmen sesleri çıkmıyordu. Kendi taraftarlarından bile tepki gördüler, yoksa haklı veya haksız olmasını tartışmıyorum "Bu zamana kadar neredeydiler" diyorum...
Hee önceden konuşmadılar diye şimdi de mi konuşmasınlar? Bu nasıl mantık? Sen de o zaman başka takımlara hata, haksızlık yapıldığı zaman eğlenen adamsın, şimdi kendi takımına karşı bir haksızlık yapılınca sus... O zaman haksızlığa akşrı sesin çıkmadı çünkü. Nasıl mantıklı mı?

Söylediklerinde samimi veya değillerdir, herkesin sorumluğu olduğunu yazmışlar. Şurada bu oldu, burada bu oldu demekle düzelmez diyorlar. Senin kaptığın kısım ise "tuttuğum takıma laf attılar" kısmı.

Olum kaç tane video attık tartıştık kimse "Net el" diyemedi ne anlatıyorsun ya? Herkes buradaydı farklı yerde mi tartıştık biz? :S

Aynen ikna olmayacağımız için atmadın, valla kendini avutma şeklin de güzel. Diğer pozisyonlari da at bakalım penaltı değil diyorsundur belki... :S
Değil, onlar penaltıysa Ads'nin de verilmesi gereken 2 tane penaltısı var. O zaman her maç en az 5 tane penaltı olsun.

Hee önceden konuşmadılar diye şimdi de mi konuşmasınlar? Bu nasıl mantık? Sen de o zaman başka takımlara hata, haksızlık yapıldığı zaman eğlenen adamsın, şimdi kendi takımına karşı bir haksızlık yapılınca sus... O zaman haksızlığa akşrı sesin çıkmadı çünkü. Nasıl mantıklı mı?

Söylediklerinde samimi veya değillerdir, herkesin sorumluğu olduğunu yazmışlar. Şurada bu oldu, burada bu oldu demekle düzelmez diyorlar. Senin kaptığın kısım ise "tuttuğum takıma laf attılar" kısmı.
Bak hala istediğin gibi algılıyorsun olayları. Şurada neden bu açıklama şimdi yapıldı? BJK'ye laf mı atıldı? Bundan daha büyük olaylar oldu Sivas da neden bu açıklama o zaman yapılmadı da FB hak arayınca ortaya çıktılar bunu diyorum. Yoksa yazabilirler ama her zaman yazsınlar, savunsunlar bir takıma karşı yaparken diğerinin yaptığı şeylere göz yummasınlar. Bunlari kendi taraftarı bile savunmadı"BJK sahipsiz" diye TT açıyorlardı bu sene. Bakıyorum FB hakkını aramaya kalkınca ortaya çıkmışlar ve bunu dile getirdim "Öncesinde bu kadar olay oldu neredeydiniz" diye.

Yani bunu öncesinde de yapsalardı bu tepkiyi vermezdim. Bugün yapmaları bu tepkiyi yapmamın sebebidir. Haklı veya haksız bulursun ama ortada durum...

Hakemler 3 büyükleri doğrarken, Başakşehir Adnan Januzaj'ı kiralamış çaktırmadan.

Vay be, nereden nereye... Annesinin kuzeninin eşinin babası Türk olduğu için Türk milli takımını seçer mi? Geleceğin en büyük futbolcularından biri olur mu acaba diye konuşup tartıştığımız günler dün gibi aklımda.

Olacağı bu muydu yoksa yazık mı etti kendine bilinmez ama 27 yaşında olduğunu öğrenince şaşırdım biraz. O kadar uzun süredir hayatımızdaki 30 yaşında vardır diyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık