Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç sonrası avantaj sağlamadım diyor, sonra da arayın bulursunuz diye paylaşım yapıyor. Sağlam sahtekarmış. Buna bir de komutan diyorlar. Yalancıdan komutan mı olur yahu?

"Nasıl bulamadınız, kör müsünüz?" anlamında yazıklar olsun demiş. Gerçekten arayanlar bulmuş. Biz bulamadık ilk etapta. : ))

Ali Palabıyık genel olarak çok kötü bir maç yönetti. Bunu da hatalı karar sanmıştık ama değilmiş. Mert Hakan isimli arkadaş da şaşırtmadı zaten.

Ülkedeki hakem probleminin, "taraflı hakemler" değil "yetersiz hakemler" kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Olsa olsa satın alınabilir belirli bir grupta yer alan hakemlere o hafta en çok kim "destek" çıkıyorsa hakem o tarafa kolaylık sağlıyor denilebilir ve bunun her hafta değişiyor olması gerekir. Bu da fazlasıyla zorlama.

Neredeyse her hakemden her takım şikayetçi. Bugün memnun olduklarından da yarın şikayet edebiliyorlar. Demek ki sorun iyi hakem yetiştirememek ile ilgili.

Burada ucuna değmiş gibi görünüyor görüntü ile oynama yoksa, diğer görüntüler ile bu kadar fark olması normal mi o da tartışılır. Diğer izlediğimiz de bu tip bir oynama görünmüyor hiç.

Hadi bunu da çıkartalım fakat bu pozisyonu çıkarsan da hakemin vermediği 2 tane çok çok net penaltı ve sarı kırmızı olmak üzere vermediği kartlar var. Valencia'nın karnına gelip oynatmadığı pozisyon var 2v1 yakalamışlar. Hemen kesiyor pozisyonu görmeden, oysa oynatsa Var devreye girebilir sonradan ki göründüğü kadarıyla karnına geliyor gerçekten art niyetli hemen kesiyor pozisyonu. Son dakika yay üzerinde düdüğü ağzına götürüp çalmadığı bir faul var...

Fark eden bir şey yok anlayacağın.

Burada ucuna değmiş gibi görünüyor görüntü ile oynama yoksa, diğer görüntüler ile bu kadar fark olması normal mi o da tartışılır. Diğer izlediğimiz de bu tip bir oynama görünmüyor hiç.

Hadi bunu da çıkartalım fakat bu pozisyonu çıkarsan da hakemin vermediği 2 tane çok çok net penaltı ve sarı kırmızı olmak üzere vermediği kartlar var. Valencia'nın karnına gelip oynatmadığı pozisyon var 2v1 yakalamışlar. Hemen kesiyor pozisyonu görmeden, oysa oynatsa Var devreye girebilir sonradan ki göründüğü kadarıyla karnına geliyor gerçekten art niyetli hemen kesiyor pozisyonu. Son dakika yay üzerinde düdüğü ağzına götürüp çalmadığı bir faul var...

Fark eden bir şey yok anlayacağın.
Diğerlerini bilmiyorum sadece bunu attım. En büyük yaygara bundan koptuğu için bunu paylaştım sadece. Doğrudur verilmeyen şeylerin olduğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık