Yok pozisyon özelinde ben de dün el ile oynama göremedim dedim, yoksa diğer pozisyonlarda fecaat kararlar var.Maçı bu pozisyona indirgeyemezsin.
Bir daha haksızlığı hak edinen temalı mesaj atarsan fena bozuşuruz.![]()
Yok pozisyon özelinde ben de dün el ile oynama göremedim dedim, yoksa diğer pozisyonlarda fecaat kararlar var.Maçı bu pozisyona indirgeyemezsin.
"Nasıl bulamadınız, kör müsünüz?" anlamında yazıklar olsun demiş. Gerçekten arayanlar bulmuş. Biz bulamadık ilk etapta. : ))Maç sonrası avantaj sağlamadım diyor, sonra da arayın bulursunuz diye paylaşım yapıyor. Sağlam sahtekarmış. Buna bir de komutan diyorlar. Yalancıdan komutan mı olur yahu?
"Nasıl bulamadınız, gör müsünüz?" anlamında yazıklar olsun demiş. Gerçekten arayanlar bulmuş. Biz bulamadık ilk etapta. : ))
Ali Palabıyık genel olarak çok kötü bir maç yönetti. Bunu da hatalı karar sanmıştık ama değilmiş. Mert Hakan isimli arkadaş da şaşırtmadı zaten.
Pozisyon olduğu için attım. Ayrıca ben de tweetin yazdığı mesaja katılıyorum ama belirtmek için özellikle atmadım.Maçı bu pozisyona indirgeyemezsin.
Aradık bulduk. Yazıklar olsun MHY.Maç sonrası avantaj sağlamadım diyor, sonra da arayın bulursunuz diye paylaşım yapıyor. Sağlam sahtekarmış. Buna bir de komutan diyorlar. Yalancıdan komutan mı olur yahu?
Bu anda adamın eli kolu vücuduna bağlı. Ne yapacak başka? İlk anda eli açık o zaman eline bile çarpmıyor. Buna normal bir anda el vermezler, penaltı vermezler... Adamın eli vücudu ile bitişik.
Burada ucuna değmiş gibi görünüyor görüntü ile oynama yoksa, diğer görüntüler ile bu kadar fark olması normal mi o da tartışılır. Diğer izlediğimiz de bu tip bir oynama görünmüyor hiç.
Diğerlerini bilmiyorum sadece bunu attım. En büyük yaygara bundan koptuğu için bunu paylaştım sadece. Doğrudur verilmeyen şeylerin olduğu.Burada ucuna değmiş gibi görünüyor görüntü ile oynama yoksa, diğer görüntüler ile bu kadar fark olması normal mi o da tartışılır. Diğer izlediğimiz de bu tip bir oynama görünmüyor hiç.
Hadi bunu da çıkartalım fakat bu pozisyonu çıkarsan da hakemin vermediği 2 tane çok çok net penaltı ve sarı kırmızı olmak üzere vermediği kartlar var. Valencia'nın karnına gelip oynatmadığı pozisyon var 2v1 yakalamışlar. Hemen kesiyor pozisyonu görmeden, oysa oynatsa Var devreye girebilir sonradan ki göründüğü kadarıyla karnına geliyor gerçekten art niyetli hemen kesiyor pozisyonu. Son dakika yay üzerinde düdüğü ağzına götürüp çalmadığı bir faul var...
Fark eden bir şey yok anlayacağın.
görüntü ile oynama yoksa