Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan ısrarın batsın JJ. Emre, Zach, Arda olabildiğince faydalanman gereken oyuncular. Lincoln rakibi rahatlatacak boş beleş fauller yapmaktan başka bir işe yaramıyor o mevkide. İsmail gibi bir fişek var kenarda formaya hasret kaldı. Bırak saçma salak ezber taktikleri inadı vs kurban olayım ya. Arkadaş en büyük hayalim yıllardır, her hafta ilk 11'i taraftar oylaması ile seçmek anasını satayım. Taraftar nasıl bir fantezi yaparsa yapsın bize gelen TD'lerden daha cins kadro çıkartamaz.

Boşver reis gs ligde öne geçtiğinde şampiyonluk vermez zaten. Son 2 haftaya girdiğimizde sizi yenip şampiyon olmamız seni daha çok üzerdi. Erken havlu atmanız daha iyi
Bahaneni de yazıyorsun bakıyorum şu rezalet yönetimden sonra. Bu şampiyonluk temiz falan değil alırsanız o kadar net. Sivas maçı, dün ki maç. Batshuayi'nin atıldığı saçma maç. Üstüne bu rezalet maç yönetimi...

Net engel oluyor hakemler, başka bir şey demeye gerek yok bugünden sonra.

Bence daha Ardayı ilk on birde oynatmalı abi ne işi var İrfan'ın oyunda bize oyun olarak ne göstermiş. Bu aralar batsu da kötü hala adam değiştirmekte diretiyor. Valancia bir şey diyemiyorum artık.

Bahaneni de yazıyorsun bakıyorum şu rezalet yönetimden sonra. Bu şampiyonluk temiz falan değil alırsanız o kadar net. Sivas maçı, dün ki maç. Batshuayi'nin atıldığı saçma maç. Üstüne bu rezalet maç yönetimi...

Net engel oluyor hakemler, başka bir şey demeye gerek yok bugünden sonra.
Kadıköyde kaybettiniz siz şampiyonluğu reis güle oynaya yendik sizi. Kadro kalitesi olarakta net üstünüz sizden. İvmeyi de aldık. İlk 4 teki takımlardan bir başakşehiri zar zor yenebildiniz. İçerde ki gs maçıyla 9 de sen puan farkına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık