Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere böyle bişey olması penaltıyı etkilemez, arkada 2 tane Alanya'lı olsun pozisyon penaltı ise penaltıdır, değilse değildir. Tamam penaltı değil hakem sayesinde maçı kazandı, Tff sayesinde Şp olucaz. :byee:
Yahu olum yazdığın şeyler tamamen kendi fikirlerin işine geldiği gibi. "Adam düşüyor" falan diyorsun. Adamlar 3 kişi kendi kendilerini indirmiş. Öyle ki pozisyon öncesinde oluyor el ile müdehalesi de, olmasa arkada 2 tane FB'li oyuncu boş kaleye vuracak topu çünkü kaleci de yerde. Pozisyon dümdüz geçiliyor.

"Ofsaytımsı sezon" ile devam siz. Kabul ediyor olman iyi...

GS'lilerin mantık "GS'ye verilen penaltı kesinlikle penaltıdır. FB'ye verilenler ise tartışmalı ve penaltı değildir. FB'ye verilmeyen tartışmalı pozisyonlar ise kesinlikle penaltı değildir"

Bi buna "Ofsaytımsı mantığı" diyoruz... :D

Genel konuşarak yine hataya düşmüşsün, düştüğün gibi yine kendini yalanmışsın.

Ben Fenerbahçe'nin penaltı kazanması hakkında yazmıştım 2-3 ay önce. Ceza sahasında tehlikeli toplarla, sürekli olarak giriyorlar. Sonuç olarak en çok penaltı alan takım Fener oluyordu doğal olarak. Ama sen Dünya Kupasında Arjantin'i penaltılarla şampiyon yaptılar diyoyrdun.

Dalga geçmeye çalıştığın @Hidalg0 hem Fener için hem de Arjantin için penaltılarla kazanıyor diyor. Sen ise sadece Arjantin için bunu diyordun, Fener için susuyordun. Hem hatalısın hem de taraflısın ki bu tehlikeli bir şey.

GS'lilerin mantık "GS'ye verilen penaltı kesinlikle penaltıdır. FB'ye verilenler ise tartışmalı ve penaltı değildir. FB'ye verilmeyen tartışmalı pozisyonlar ise kesinlikle penaltı değildir"

Bi buna "Ofsaytımsı mantığı" diyoruz... :D

Adam yere düşmeden müdehale oluyor la bahaneyi sallama bari. Ayrıca fark etmez, topun oyuncuya gelmesini engelliyor mu? Evet.

Hala daha alakasız de sen... :S
İlk paragrafı sen de Fener için yapmıyorsun sanki yav, yeme bizi :D

Genel konuşarak yine hataya düşmüşsün, düştüğün gibi yine kendini yalanmışsın.

Ben Fenerbahçe'nin penaltı kazanması hakkında yazmıştım 2-3 ay önce. Ceza sahasında tehlikeli toplarla, sürekli olarak giriyorlar. Sonuç olarak en çok penaltı alan takım Fener oluyordu doğal olarak. Ama sen Dünya Kupasında Arjantin'i penaltılarla şampiyon yaptılar diyoyrdun.

Dalga geçmeye çalıştığın @Hidalg0 hem Fener için hem de Arjantin için penaltılarla kazanıyor diyor. Sen ise sadece Arjantin için bunu diyordun, Fener için susuyordun. Hem hatalısın hem de taraflısın ki bu tehlikeli bir şey.
Yahu ne sayıkliyorsun yine? @Hidalg0 olan net penaltıları öyle değilmiş gibi anlatıyor. Sende yazmışsın penaltı olmasının olayını eeee? @Hidalg0 sanki penaltı değil de öyleymiş gibi algı yapıyor. Haklı mı diyelim? Öyle ki Arjantin için çalınan tartışmalı penaltı da vardı konuştuk burada. Onun dışında penaltılar ile gittikleri de ortadaydı bazı maçlarda. Yani hepsinde sana göre muhteşem futbol oynayarak mı kazandı Arjantin? Sana kalsa zaten ben hep hatalı ve tarafıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık