Montana
EvetArjantin bu dünya kupasında 7 maçın 4ünde penaltı kullanmış. Arjantin penaltılarla mı kazandı?
EvetArjantin bu dünya kupasında 7 maçın 4ünde penaltı kullanmış. Arjantin penaltılarla mı kazandı?
Algı yapma kardeşim, ne penaltısı ya. Hem 98 senounda 07 sezonunda ve 18 sezonunda Fener'e verilmedi bu penaltılar, GS'ye de verilemez. GS yine ittirmelerle ilerliyor ligde, top oynadığı da yok zaten takımın.Gs'nin aldığı penaltı bildiğin penaltı ya la. Kırmızı yiyenin ilk sarısını görmedim de ikinci sarı.
Usta dur telefonda 2nizle birden tartışamam.
Dino Wuma'nın neyinden kaçayım? Bir bu kalmış eski nesilden. :S@Sir Crocodile bunu görünce kaçıcak delik arardı, reyiz şimdi pek takılmıyor. Kendisi 10 adam gücündedir. Profil fotosuna baksan dahi anlarsın nasıl bişey olduğunu.![]()
Birbirimizi tanıyoruz, yemeye çalışma beni.Ne yani çok penaltı verilmedi mi? Ben sadece istatistik veriyorum, niye geriliyonuz hemen bu kadar.![]()
Bir doğrun iki yanlışını sırtlamış tek başınaWB’ci , Messi’ci ve Galatasaray’lı olmanın haklı gururunu yaşıyorum.
Profil fotosunu görüp çok gülmüştüm@Sir Crocodile bunu görünce kaçıcak delik arardı, reyiz şimdi pek takılmıyor. Kendisi 10 adam gücündedir. Profil fotosuna baksan dahi anlarsın nasıl bişey olduğunu.![]()
Arada 1 metre var ne demek ne fark eder?Abi aynı ama, ister 1m çıksın ister 2 ne fark eder, ama çok uzatmayalım, pozisyonu izler öyle fikrimi söylerim.
İlki daha net bir sarı, hatta biraz daha farklı şekilde bassa kırmızıGs'nin aldığı penaltı bildiğin penaltı ya la. Kırmızı yiyenin ilk sarısını görmedim de ikinci sarı.