Onurcan sadece ırz düşmanına bilenmiş gol evlere şenlik
Futbol kuralları içinde Boey'in dirseği de net penaltı ama sen bilirsinBu söylediğin şey futbol kuralları içinde penaltı mı? Penaltı. Adam büyük oyuncu, gereğini yaptı.
Ee ben Boey ile ilgili bir şey yazdım mı ya da sen yazdın da ben itiraz ettim mi? Bu mesajını şimdi kendin yalanlamış oldun. Penaltı mı değil mi?Futbol kuralları içinde Boey'in dirseği de net penaltı ama sen bilirsin
Yuh böyle penaltımı olur , bis yarışmayalım kupayı direkt Gsye versinler
Dostum bana göre penaltı değil .Darbe rakibe değil di adam ayağıni yere basmaya çalışıyor futbol kurallarında i kasıtsız mudalahalerde var .Ama sen in kafandaki futbol kurallarıa göre her darbe penaltı olduğundan sana ironi yaptım anlamadınEe ben Boey ile ilgili bir şey yazdım mı ya da sen yazdın da ben itiraz ettim mi? Bu mesajını şimdi kendin yalanlamış oldun. Penaltı mı değil mi?
Hangi spor hocam bu çakallık felan dümdüz ayağına bastı işteDostum İcardinin topla ilgisi yoktu orda .Top tamamen Giresunlunun kontrolünde İcardi orda çakallık yaptı ayağını Giresunlunun adım atacağı yere soktu aldı penaltıyi. neyse adalet tecelli etti
19 durak 30 dakikaDevre arası dostum, boşa gitme.
Benim kafamdaki futbol kuralları mı? Hakem izledi ve penaltı verdi. Bence senin kafandaki futbol kuralları farklı. Buna penaltı değil diyen yorumcu veya eski hakem bulursan buraya atarsın yoksa bana göre sana göre diye gidersek ben de 20 tane şey yazarım. Kuralları kimse bilmiyor bir sen biliyorsun.Dostum bana göre penaltı değil .Darbe rakibe değil di adam ayağıni yere basmaya çalışıyor futbol kurallarında i kasıtsız mudalahalerde var .Ama sen in kafandaki futbol kurallarıa göre her darbe penaltı olduğundan sana ironi yaptım anlamadın