United'ın lobisi mi var nedir anlamadım. Sanki United'ı yarışa sokup Arsenal'i tökezletmek istiyorlarmış gibi hissetmeye başlamıştım. Rashford'un geçen hafta attığına herkes ofsayt diyor, 2 hafta önce de Arsenal'in son dakikada bariz penaltısı verilmedi. Şu maçın neyin maçı olduğunu anlamadım. Yani şu PL'deki fikstür bizim ligde olsa kıyamet kopar. Adamlar şu maçı kazansa birkaç gün sonra da Arsenal ile oynayacaklar, onu da kazansalar puan farkı 3'e inecek. Zaten %90'ını genç oyunculardan oluşan Arsenal öyle bir şey olsa psikolojiyi bir daha zor toparlar, şampiyonluk da gider.
Ben Weghorst'a United seviyesi değil diyordum ki(bu maç gayet iyi oynadı) oyuna McTominey vasıfsızı girdi. Takımı Ferguson yönetmiyorsa bunun bu takımda ne işi var? Ferguson hocam böyle vasıfsızlardan iyi verim alırdı.
Neyse, Arteta hocam tüm olumsuzluklara rağmen herkesi üst üste koyup tokatlayacak inşallah.
Ben Weghorst'a United seviyesi değil diyordum ki(bu maç gayet iyi oynadı) oyuna McTominey vasıfsızı girdi. Takımı Ferguson yönetmiyorsa bunun bu takımda ne işi var? Ferguson hocam böyle vasıfsızlardan iyi verim alırdı.
Neyse, Arteta hocam tüm olumsuzluklara rağmen herkesi üst üste koyup tokatlayacak inşallah.