Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
United'ın lobisi mi var nedir anlamadım. Sanki United'ı yarışa sokup Arsenal'i tökezletmek istiyorlarmış gibi hissetmeye başlamıştım. Rashford'un geçen hafta attığına herkes ofsayt diyor, 2 hafta önce de Arsenal'in son dakikada bariz penaltısı verilmedi. Şu maçın neyin maçı olduğunu anlamadım. Yani şu PL'deki fikstür bizim ligde olsa kıyamet kopar. Adamlar şu maçı kazansa birkaç gün sonra da Arsenal ile oynayacaklar, onu da kazansalar puan farkı 3'e inecek. Zaten %90'ını genç oyunculardan oluşan Arsenal öyle bir şey olsa psikolojiyi bir daha zor toparlar, şampiyonluk da gider.

Ben Weghorst'a United seviyesi değil diyordum ki(bu maç gayet iyi oynadı) oyuna McTominey vasıfsızı girdi. Takımı Ferguson yönetmiyorsa bunun bu takımda ne işi var? Ferguson hocam böyle vasıfsızlardan iyi verim alırdı.
Neyse, Arteta hocam tüm olumsuzluklara rağmen herkesi üst üste koyup tokatlayacak inşallah.

Derin Gs iş başında 2 senedir 4 büyüklere kök söktüren Giresunspor'un 2 oyuncusu ne hikmetse uyduruk bir milli maç için milli takıma çağrılmış .Bir de Gaziantepli oyuncular bilerek kırmızı ve gol yedirdi Fenerbahçe oyuncu satın aldı diye algı yapıyorlardı

Sarkastik takılma be melkor. :d Ali Koç çıkıp ligi bitirtmeyiz dese ve bunun üstüne FB 11 maç üst üste kazansa + TFF Başkanı, Başkan Vekili, Milli Takımlar sorumlusu ve MHK Başkanı GS'li olsa buralarda kirli düzen, Ali Koç sezonu, Fenerasyon diye dolanırdı çoğunuz. Hoş sezon başı Ali Koç'a federasyon başkanı deyip, hakemlerden rahatsızken GS'li MHK başkanına değil de yardımcısı Murat Ilgaz'a FB kongre üyesi diye sallamıştınız (kongre üyesi muhabbeti de yalan tabii). xD

Sarkastik takılma be melkor. :d Ali Koç çıkıp ligi bitirtmeyiz dese ve bunun üstüne FB 11 maç üst üste kazansa + TFF Başkanı, Başkan Vekili, Milli Takımlar sorumlusu ve MHK Başkanı GS'li olsa buralarda kirli düzen, Ali Koç sezonu, Fenerasyon diye dolanırdı çoğunuz. Hoş sezon başı Ali Koç'a federasyon başkanı deyip, hakemlerden rahatsızken GS'li MHK başkanına değil de yardımcısı Murat Ilgaz'a FB kongre üyesi diye sallamıştınız (kongre üyesi muhabbeti de yalan tabii). xD
Aklımda tek soru sarkastik tanımını hangi tür muhabbette öğrendin Nebati mi izliyon ksssss

İğneleyici durum yok forumdakiler tartışmaya girmemek adına dile getirmeyebilir Sagal için Gsli sayfalarda satılmış ifadesi yer alıyor az biraz baksaydın bunu ben uydurmadım .Zaten Erol Bulutta Sagal için rakibin işini kolaylaştırdı gibi bir ifade kullandı.

Bu duruma binaen Fenerbahçe için gayet söz hakkı doğmuştur .Giresun ile küme düşme hattında 3 puan var sen nereye gidiyorsun acaba bir teşvik mi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık