Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Yahu orası apaçık ortada zaten de, çocuk Icardi 'Yi görmese bir şey demezdim, ama resmen adamın bomboş odluğunu gördüğü hade pası karşıtı atmıyor adama art niyet var yani acayip ayar odum suna!

Bir fb maçında iyi oynadı ve övdü diye hemen bir tarafları kalkmış, bu zihniyetteki cin olmadan adam çarpmaya kalkan, bencil genç futbolcular beni aşırı irrite ediyor!
İç sahada yaparsa bir daha ıslık alır, kendi bilir.

Beşiktaş bugün kazanırsa rakibi belli değil yani.
Değil. Seri başı olayı çeyrek finalde de devam ediyor. 4 takım seri başı olacak. Sivas geçen senenin kazananı olduğu için hep seri başı. Trabzon, Konya ve Fenerbahçe üçlüsü tur atlarsa Beşiktaş ve Galatasaray seri başı olamıyor. Hatta Beşiktaş'ın seri başı olması için Trabzon, Fenerbahçe, Konya, Başakşehir dörtlüsünden ikisinin elenmesi lazım. Onlar elendikten sonra da zaten seri başı olmanın pek bir ehemmiyeti kalmıyor.

İç sahada yaparsa bir daha ıslık alır, kendi bilir.
Aynen taraftardan aşırı tepki gördü zaten, Hatay da 1 bu 2, bakalım 3, de sıçrayabilecek mi küçük çekirge!
Bunun yüzünden İcardi'nin morali bozuluyor, formunu etkilemez bu durum umarım.

UIan adam beklentiyi o kadar arşa çıkardı ki, onu gözümüzlen sakınıyor, pamuklara sarıyoruz. :D

Bu arada forvete Artem Dovbyk'i istiyormuşuz, bence çok iyi our Barış ve Gomis ile nereye kadar🤔

Konyaspor Ceo'sunun açıklamalarını okudum. Amir dışında 3 tane daha oyuncunun ismini zikretmiş. Arnavut ve Boşnak oyuncular. Eee tabi takımın dengelerini düşünmeden Sırp bir teknik direktör getirirsen ortaya böyle bir sonuç çıkması sürpriz olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık