Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu şakayla karışık takıldığımı parantez içinde yazmam mı lazım senin anlaman için? Onun dışında bu konu üzerinden Feto denilen şahsın GS'ye ne kadar yardım yaptığı ve yanında bulunduğu da kendi ağzından çıkan sözlerle kanıtlı.

Neyin kaynağını soruyorsun daha? :S
Şakayla karışık takıldım diye başlayıp fetö ile bitirdiğin mesaja bak.

Bir elin göğe diğer elin yere bakıyor şakayla karışık takılırken.

3 biraz az olmuş. Felix o parayı ediyorsa Arda'nın en az 2 katı ediyor olması lazım. Ah pasaport ah... Sen nelere kadirsin... Yeni Ronaldo diye 130 milyon para verdiler bu çocuğa.
Pasaport meselesi boşuna değil reis. Arda gibi top class yetenekli çocuklar her dakika çıkmasa da çok yetenekli bir sürü oyuncu çıkıyor ve çıkanların pek azı futbolcu olabiliyor. Pek çoğu anca topçu olabiliyor. Pek çoğu derken yüzde doksan yedi falan hani. Bu pasaporta hala 3-5 milyon veriyor olmalarına şükretmemiz lazım bizim

Pasaport meselesi boşuna değil reis. Arda gibi top class yetenekli çocuklar her dakika çıkmasa da çok yetenekli bir sürü oyuncu çıkıyor ve çıkanların pek azı futbolcu olabiliyor. Pek çoğu anca topçu olabiliyor. Pek çoğu derken yüzde doksan yedi falan hani. Bu pasaporta hala 3-5 milyon veriyor olmalarına şükretmemiz lazım bizim
Pasaport önemli tabi, inkar edemem. Sonuçta Türkiye'deki bütün akademilerdeki en iyi özellikleri topla yine de Benfica akademisi etmez. Ama piyasası 15-20 milyondan fazla etmeyecek çocuğu Ronaldo adıyla 130 milyona pazarladılar.

Pasaport önemli tabi, inkar edemem. Sonuçta Türkiye'deki bütün akademilerdeki en iyi özellikleri topla yine de Benfica akademisi etmez. Ama piyasası 15-20 milyondan fazla etmeyecek çocuğu Ronaldo adıyla 130 milyona pazarladılar.
130 bizim açımızdan 130 onlara 13. City,Psg gibi takımların önü açıldığından beri bu paralar çerez parası haline geldi. Kimse demiyor bu değirmenin suyu nereden geliyor diye. Herifler futbol piyasasını ellerinde tutuyorlar. Yoksa katar gibi ülkeye dünya kupası mı verilirdi allasen. Felix eh işte bir topçu herhalde o kadar para etmez ama Benfica da Benfica işte. Bizlik bir olay kalmadı artık. Kalmaması da doğal. Geçen Fatih Tekke a takım oyuncusuna nasıl topa vurması gerektiğini öğretmeye çalıştığını söyledi. Yıllardır söylüyorum ben bunu. Oyuncular alt yapıda on yıl boyunca çift kale maç yapıyorlar sadece. Senden benden tek farkları biraz daha topa iyi vurmaları o kadar. Üzücü ama gerçek bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık