Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün gece kimse yazmadı ama Altay yine yaptı şovunu. Çaprazdan gelen şuta atlamak yerine yere çöküp kurtarmaya çalıştı. :D

Ne yapalım Volkan'a yazdığımız gibi '' Uç Altay uçamaz mısın? '' diye marş mı yazalım?

İşin komik tarafı çaprazdan aynı pozisyonu gs verdi ve Muslera çıkardı topu.

Bundan sonra Jj hocam Arda'yı oynatmadığı her maç benim için kazanza bile kötü maçtır.

Şampiyonluk derbi dışındaki maçlardan geçse ne yazar? Bizim sistem artık çözüldü. Anadolu takımları da bizi epey zorlar. Nitekim neredeyse Antalya'ya bile puan bırakıyorduk. Bıraksak kim şaşırırdı? Dedemin acilen üçlü defansmış, ofsayt taktiğiymiş bırakıp farklı bir sistem oluşturması gerek. İnadım inat derse erkenden havlu atarız. Görünen köy kılavuz istemez.

Dün gece kimse yazmadı ama Altay yine yaptı şovunu. Çaprazdan gelen şuta atlamak yerine yere çöküp kurtarmaya çalıştı. :D

Ne yapalım Volkan'a yazdığımız gibi '' Uç Altay uçamaz mısın? '' diye marş mı yazalım?

İşin komik tarafı çaprazdan aynı pozisyonu gs verdi ve Muslera çıkardı topu.

Bundan sonra Jj hocam Arda'yı oynatmadığı her maç benim için kazanza bile kötü maçtır.
Muslera'nın önü açıktı ama Altay'a gelen top takım arkadaşının bacağının dibinden geçti. Haksızlık yapmayalım bence. Yediği golleri çıkartsaydı ekstra iş yapmış olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık