Tam bunu yazacaktım yendiklerinde hepsi atıyor tutuyor coşuyor yenildiklerinde ya maçı izlemiyorlar ya yazmayı bırakıyorlar 2-3 gün ahahshshdhdjjffkkfjdmdfHep de böyle maçları izlemiyolar, ne tesadüf.![]()
Tam bunu yazacaktım yendiklerinde hepsi atıyor tutuyor coşuyor yenildiklerinde ya maçı izlemiyorlar ya yazmayı bırakıyorlar 2-3 gün ahahshshdhdjjffkkfjdmdfHep de böyle maçları izlemiyolar, ne tesadüf.![]()
Baya baya kolaydı ahahahahahahahahah
ne hırsı abi adam güle oynuyo takılıyor, sıfır hırsIcardi'nin yerinde olsam bu ligde kariyerimi bitiririm.
- Hiçbir yerde seni bu kadar sevecek bir kitle bulamazsın. Adamı şu an evine kadar omuzda taşır taraftar.
- Hiçbir ligde bu kadar kolay gol atamazsın. Adam aylardır yatışta, 20 dakika içinde 1 asist 1 gol yaptı.
Terk edilmiş bir erkekten daha hırslısı yoktur. Icardi'yi zor tutarlar ligde.
Dikkat ettiğim takım 3'lu çıkınca olmuyor bu tip maçlara. Rennes maçında da benzer bir durum oldu. 2 yarı normalde dönünce çevirdiler maçı ama bu maç dümdüz tek taktik üzerinden gitmişler belli ki.Valla bende biraz fanlık yapmaya çalıştım ama cidden kötü oynadık. Bu kadro seçimiyle, oyun planıyla olmaz bu iş.
Size de ekmek verdik ya... :S@Sir Crocodile şu an dünya kupası finalini izleyen Datte gibidir. Tek fark, Datte maçın sonunda mutlu olup hayata geri dönmüştü. :s
Maçı izlemedim ama kötüymüşüz belli. Hatalı kadro seçimi diyebiliriz önce ki derbilere benzer şekilde.
Böyle bir adamı bize yar etmezler malesefIcardi'nin yerinde olsam bu ligde kariyerimi bitiririm.
- Hiçbir yerde seni bu kadar sevecek bir kitle bulamazsın. Adamı şu an evine kadar omuzda taşır taraftar.
- Hiçbir ligde bu kadar kolay gol atamazsın. Adam aylardır yatışta, 20 dakika içinde 1 asist 1 gol yaptı.
Terk edilmiş bir erkekten daha hırslısı yoktur. Icardi'yi zor tutarlar ligde.
ne hırsı abi adam güle oynuyo takılıyor, sıfır hırs