Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birkez daha anlaşıldı ki iyi kaleci çok önemli
Şu maçta son maçlarda ki ersin olsaydı 3 4 yemiştik net
2. Mesaj şu transfer şart
Şenol hocalık kadro degil şu kadro
Kadronun iskeleti tam hocanın isteyeceği bir yapıya sahip ama eksikleri var. İyi bir sol bek ve çizginin gerisini süpürecek dinamik veya agresif bir orta saha. Agresiflikten kastım kazmalık değil. Ahtapot olacak bir isim. Eğer kiralık çözülürse Elneny belki bu işi yapabilir. Alınacak oyuncu dinamik hem de agresif olursa tadından yenmez tabi.

Saiss-Tormena tandemini istiyor hoca galiba. İkiliyi bu şekilde kurarak Mert dışında 2 yerli lazım. Redmondun on numara oynadığı senaryoda Sağda Cenk olacak. 3. Yerli kim olacak? Salih tam anlamıyla Şenol Günes oyuncusu değil. Tayfur as oyuncu olacak kalibrede değil. Umut zaten malum... Bilemiyorum.

Kadronun iskeleti tam hocanın isteyeceği bir yapıya sahip ama eksikleri var. İyi bir sol bek ve çizginin gerisini süpürecek dinamik veya agresif bir orta saha. Agresiflikten kastım kazmalık değil. Ahtapot olacak bir isim. Eğer kiralık çözülürse Elneny belki bu işi yapabilir. Alınacak oyuncu dinamik hem de agresif olursa tadından yenmez tabi.

Saiss-Tormena tandemini istiyor hoca galiba. İkiliyi bu şekilde kurarak Mert dışında 2 yerli lazım. Redmondun on numara oynadığı senaryoda Sağda Cenk olacak. 3. Yerli kim olacak? Salih tam anlamıyla Şenol Günes oyuncusu değil. Tayfur as oyuncu olacak kalibrede değil. Umut zaten malum... Bilemiyorum.
Orta sahanın çok hocanin istediği gibi olduğunu düşünmüyorum
Hoca ısrarla Atiba deniyor
Hoca teknik oyuncu seviyor
Colman selçuk inan
Sosa Oğuzhan
Bursasporda bile teknik ortasahalari vardi ismen hatırlayamadım şimdi

Kadro kötü kadro degil ama valerian ismail kadrosu
Yerleşerek hücum edecek bir takım degil
Turkiye de şampiyon olacaksanız kapalı takımları açman hakim oyun oynaman lazım
Bu kadro ile olur mu bilemedim

Orta sahanın çok hocanin istediği gibi olduğunu düşünmüyorum
Hoca ısrarla Atiba deniyor
Hoca teknik oyuncu seviyor
Colman selçuk inan
Sosa Oğuzhan
Bursasporda bile teknik ortasahalari vardi ismen hatırlayamadım şimdi

Kadro kötü kadro degil ama valerian ismail kadrosu
Yerleşerek hücum edecek bir takım degil
Turkiye de şampiyon olacaksanız kapalı takımları açman hakim oyun oynaman lazım
Bu kadro ile olur mu bilemedim
Gedson tek kalıyor teknik olarak. En azından 2 orta saha lazım. Onun için de para lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık